Gönderen Konu: YENİ OPEL CORSA DİZEL OTOMATİK  (Okunma sayısı 899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
YENİ OPEL CORSA DİZEL OTOMATİK
« : Ağustos 13, 2015, 12:49:00 »
Arkadaşlar aranızda Opel'in yeni kasa 1.3 dizel otomatik aracı test eden varmı? araç ile ilgili test yorumlarını okudum ancak sizlerin görüşleri daha objektif olacağı düşüncesi ile konuyu açtım.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

YENİ OPEL CORSA DİZEL OTOMATİK
« : Ağustos 13, 2015, 12:49:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: YENİ OPEL CORSA DİZEL OTOMATİK
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2015, 12:50:04 »
Euro ncapten 4 yıldız alıp yılın otomobili seçildiğini biliyorum sadece :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: YENİ OPEL CORSA DİZEL OTOMATİK
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2015, 14:19:38 »
muhittin bey, öncelikle corsa'nın tamamen yenilenmediğini belirteyim belki siz de biliyorsunuzdur. biraz yeni yüz ve donanım kazandı diyebiliriz. 2015 yılında arka camı en üst donanımda bile manuel araç yakıştıramıyorum. bunun dışında kötü bir araç değildir. dizeli biraz gürültülü çalışır, yalıtım konusunda astra ile arasında bariz farklar vardır. otomatiğini bilemiyorum test etmedim. ancak saçma gelebilir ama o paraya ben benzinli 1.6 edition astra'ya binerim. nerede kaldı ekonomi diyecekseniz de bence çok mantıklı bir tercih gibi durmuyor.

şu durumlarda tercih edilebilir: şehir içinde kullanacaksanız, manuel arka camı hiç kullanmayacaksanız, kullandığınız yol kaymak asfaltsa, şanzıman mekanizması sağlamsa (yeni nesil easytronic varsa olabilir), en önemlisi de daha önce aracı olmayan ya da nispeten ucuz araçlara binmiş bir vatandaş alacaksa.