Gönderen Konu: OBD2 adaptör tavsiyesi  (Okunma sayısı 1077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
OBD2 adaptör tavsiyesi
« : Ağustos 10, 2015, 21:26:24 »
merhaba arkadaşlar. bluetooth destekli adaptör almak istiyorum. bluetooth üzerinden verileri okumak(anlık verileri gösterecek bir çok uygulama var ama amacım bu verileri sıkıştırarak saklamak). Mantık olarak bluetooth ile bağlandıktan sonra herhangi bir programlama dili ile verileri okuyabilirim. Ancak gittigidiyor'dan baktığımda bir sürü marka/model görünüyor. Aralarında belirgin bir fark var mı?tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı bir marka/model var mı?
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Toyota Club Türkiye

OBD2 adaptör tavsiyesi
« : Ağustos 10, 2015, 21:26:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: OBD2 adaptör tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2015, 23:13:36 »
merhaba arkadaşlar. bluetooth destekli adaptör almak istiyorum. bluetooth üzerinden verileri okumak(anlık verileri gösterecek bir çok uygulama var ama amacım bu verileri sıkıştırarak saklamak). Mantık olarak bluetooth ile bağlandıktan sonra herhangi bir programlama dili ile verileri okuyabilirim. Ancak gittigidiyor'dan baktığımda bir sürü marka/model görünüyor. Aralarında belirgin bir fark var mı?tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı bir marka/model var mı?
En iyisi chine den 6 -7 dolara almanız.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 5700
  • Model Yılı: '14
  • 21 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: OBD2 adaptör tavsiyesi
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2015, 11:57:16 »
ben linkteki aleti aldım. android telefonumda sorunsuz çalışıyor. dash uygulamasını kullanıyorum. fakat iPhone'a bağlanmıyor. sanırım iPhone ile kullanmak için wireless olanlarından almak gerekiyor.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd2-bluetooth-ariza-tespit-178268444
Auris 1.6 Multidrive S Premium