Müjdat abi öncelikle şimdiden hayırlı olsun . Allah kazadan beladan korusun .
Kendi tecrübelerimi paylaşacak olursam .
Abi kefil konusunda araçlarımı peşin aldığım için bir şey diyemeyeceğim ama araçlara rehin konulduğundan kefil isteyeceklerini sanmıyorum .
Corolla aracımı alırken önden ufak bir ödeme yaptım . Geri kalan parayı aracı teslim almadan hemen önce havale ettim zaten aracı ertesi gün teslim aldığımdan günler önce ödeme şansım olmadı

Son aracımı alırken ise teslim süresi 1 hafta oldu önden 500 tl ödedim hatta yanımda 5 krş yoktu karttan çektirdim .

Geri kalan parayı ise aracı teslim alana kadar kısım kısım eft ile ödedim paranın büyük kısmını ise aracı teslim alacağım gün ödedim ve her ödeme için makbuz istedim ne olur ne olmaz .
Hediye konusunda ise bu tamamen pazarlığınıza bağlı. Ben audi yi alırken pazarlıkta sadece cam filmi alabildim ama satıcı aracı teslim ederken sürpriz yaptı ve kaput koruma filmide çektirdiğini söyledi .
Ödeme konusunda birde şu var abi belli bir kısmı kredi kartı ile kabul eden firmalar var bilginiz olsun. Ben ford connecti alırken de audiyi alırkende küçük bir kısmı kredi kartı ile tek çekim ödedim taksit ile kabul eden firmalarda var .
Renk konusunda ise abi . Bu zevk meselesi zaten aracı hemen almak isterseniz çok fazla seçeneğiniz olmuyor . Ben yarise kırmızıyı ve maviyi yakıştırıyorum .