Gönderen Konu: 2004 corolla airbag lambası devamlı yandık kalıyor sorun giderilemedi  (Okunma sayısı 1379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
iyi günler arkadaşlar 1997 corolla gli den sonra 2004 corolla terra almıştım araç 88 binde ilk elden aldım 4 ay kadar oldu sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce akşam bir yeryere gittim geldim sorun yoktu sabah arabayı çalıştırdım airbag lambası sönmedi bende yetkili servise gittim 2 saat kadar baktılar direksiyon spiralinde sorun var dediler 650 tl fiyat verdiler banada çok geldi balıkesirde sanayide bursa kökenli beyza airbag var oraya gittim 200 tl ye hallederiz dedi 2 saat sonra gel dedi geldim sorun spiralden değil sensörlerden değil şoför ve yolcu airbag leri sağlam kontrol edildi servisde beyza da kodu bilgisayardan silemiyor beyzanın bilgisayarda 2 hata kodu veriyor 1.cisi sensör arızası 2.cisi sağ airbag akü ile kısa devre arızası veriyor sensörler kontrol edildi sensörlerde sıkıntı yok beyza ben bu arızayı yapamam dedi ancak servis halleder diyor servise gidersem bana çok yüklü bir fatura çıkaracaklarına eminim sizden ricam başına bu tarz arıza gelen varmı bursa izmir istanbul fark etmez sağlam bir airbag işinden anlayan bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı tüm arkadaşlarımdam rica ediyorum saygılarımla

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Yolcu koltuğu altında kablo varsa ona bakın. Benim auristede 2 defa oldu bu sorun ikisinde de yolcu koltuğu altından su şişesi çıktı. Oradaki kabloları oynatıyor ve airbag ışığını yakıyordu.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
sinan bey ilginiz için teşekkür ederim  dediğiniz yerler kontrol edildi oralardan değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Arıza kodlarını söyler iseniz daha kolay yardımcı olunabilir.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ahmet  ve sinan beye ilgileri için teşekkür ederim sorunu servis çözdü airbag ecu sünde sorun varmış değişimi yapıldı düzeldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bir Bir İki ''112'' CANDIR...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 185000
  • Model Yılı: '06
  • 22 kere teşekkür etti
iyi günler arkadaşlar 1997 corolla gli den sonra 2004 corolla terra almıştım araç 88 binde ilk elden aldım 4 ay kadar oldu sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce akşam bir yeryere gittim geldim sorun yoktu sabah arabayı çalıştırdım airbag lambası sönmedi bende yetkili servise gittim 2 saat kadar baktılar direksiyon spiralinde sorun var dediler 650 tl fiyat verdiler banada çok geldi balıkesirde sanayide bursa kökenli beyza airbag var oraya gittim 200 tl ye hallederiz dedi 2 saat sonra gel dedi geldim sorun spiralden değil sensörlerden değil şoför ve yolcu airbag leri sağlam kontrol edildi servisde beyza da kodu bilgisayardan silemiyor beyzanın bilgisayarda 2 hata kodu veriyor 1.cisi sensör arızası 2.cisi sağ airbag akü ile kısa devre arızası veriyor sensörler kontrol edildi sensörlerde sıkıntı yok beyza ben bu arızayı yapamam dedi ancak servis halleder diyor servise gidersem bana çok yüklü bir fatura çıkaracaklarına eminim sizden ricam başına bu tarz arıza gelen varmı bursa izmir istanbul fark etmez sağlam bir airbag işinden anlayan bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı tüm arkadaşlarımdam rica ediyorum saygılarımla

benim arkadaşımın 2006 corollasında da aynı sorun oluyo tamponun arkasındaki sensörlere toz doluyodu su tutup temizleyince sönüyordu.
1998 Model Toyota Corolla 1.3 XE (2007-2015)
2006 Model Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra (2015-Hala Kullanımda)