iyi günler arkadaşlar 1997 corolla gli den sonra 2004 corolla terra almıştım araç 88 binde ilk elden aldım 4 ay kadar oldu sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce akşam bir yeryere gittim geldim sorun yoktu sabah arabayı çalıştırdım airbag lambası sönmedi bende yetkili servise gittim 2 saat kadar baktılar direksiyon spiralinde sorun var dediler 650 tl fiyat verdiler banada çok geldi balıkesirde sanayide bursa kökenli beyza airbag var oraya gittim 200 tl ye hallederiz dedi 2 saat sonra gel dedi geldim sorun spiralden değil sensörlerden değil şoför ve yolcu airbag leri sağlam kontrol edildi servisde beyza da kodu bilgisayardan silemiyor beyzanın bilgisayarda 2 hata kodu veriyor 1.cisi sensör arızası 2.cisi sağ airbag akü ile kısa devre arızası veriyor sensörler kontrol edildi sensörlerde sıkıntı yok beyza ben bu arızayı yapamam dedi ancak servis halleder diyor servise gidersem bana çok yüklü bir fatura çıkaracaklarına eminim sizden ricam başına bu tarz arıza gelen varmı bursa izmir istanbul fark etmez sağlam bir airbag işinden anlayan bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı tüm arkadaşlarımdam rica ediyorum saygılarımla