Gönderen Konu: Touch 2 için navigasyon modülü  (Okunma sayısı 10410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch 2 için navigasyon modülü
« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2015, 09:58:19 »
Maalesef iyi haberlerim yok. Daha önce belirttiğim çipi alamıyorum. Nedeni ise o çipi almak için HDCP lisansı almak gerekiyor. Lisans ücreti yıllık 50 bin USD. Lisansı olmayanlara o çipi göndermiyorlarmış. Cihaz başına lisans ücreti olsaydı bir ihtimal alınabilirdi ama bu çok fazla. O yüzden proje iptal oldu. İlginiz için teşekkürler.
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2015, 09:58:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2015, 10:33:02 »
Bunun yerine servisten navigasyon satın alabilirdiniz. Daha kapsamlı bir ürün
Ama keşke sizde yapabilseydiniz, çok iyi olurdu. HDD ile navigasyon yapabilirsiniz aslında. Rus abiler yaptılar
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 12, 2015, 11:12:56 »
Bunun yerine servisten navigasyon satın alabilirdiniz. Daha kapsamlı bir ürün
Ama keşke sizde yapabilseydiniz, çok iyi olurdu. HDD ile navigasyon yapabilirsiniz aslında. Rus abiler yaptılar

Yapacağım son şey 2500TL(+güncellemeler için istenen ücretler) verip servisten navigasyon almak bile olamaz. Servisten alınan navigasyonun artılarını,eksilerini, bu kadar para vermeye değip değmeyeceği vs. defalarca konuşuldu. O yüzden bir daha değinmeye gerek görmüyorum. Aracı alırken de özellikle navigasyon olmamasını istedim.

Amacım Rusların(aslında Ruslar değil. Ruslar satıcı sadece. Üreten Güney Kore'deki bir şirket) yaptığının daha gelişmişini daha uygun bir fiyata yapabilmekti. Navigasyon sistemlerinde "keşke şu da olsaydı" denilen bir çok özelliği ekleyip çok daha ucuza(140-180$ civarına. en fazla 200$) mal edip, forumdaki arkadaşlarla paylaşmaktı amacım ;) Çip dışındaki herşey hazırdı ama olmadı maalesef.
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '13
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 12, 2015, 21:52:34 »
Yapacağım son şey 2500TL(+güncellemeler için istenen ücretler) verip servisten navigasyon almak bile olamaz. Servisten alınan navigasyonun artılarını,eksilerini, bu kadar para vermeye değip değmeyeceği vs. defalarca konuşuldu. O yüzden bir daha değinmeye gerek görmüyorum. Aracı alırken de özellikle navigasyon olmamasını istedim.

Amacım Rusların(aslında Ruslar değil. Ruslar satıcı sadece. Üreten Güney Kore'deki bir şirket) yaptığının daha gelişmişini daha uygun bir fiyata yapabilmekti. Navigasyon sistemlerinde "keşke şu da olsaydı" denilen bir çok özelliği ekleyip çok daha ucuza(140-180$ civarına. en fazla 200$) mal edip, forumdaki arkadaşlarla paylaşmaktı amacım ;) Çip dışındaki herşey hazırdı ama olmadı maalesef.

Forum arkadaşları için yaptığınız bu çalışma için çok teşekkürler. sağlık olsun ne diyelim. Bekleyeliim bakalım. Samsung galxys3 ile mirrora uzun yolda devam ...Yeni ve ucuz çözümler olursa bekleriz inşallah.
Sağlıcakla kal.
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....