0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence max 10 tl olur yoksa pek ragbet gormez...
10 TL'ye kimse sizi ordan geçirmez En az ticari bir aracın yakacağı yakıt kadar olması lazım. Ortada 70-80 km var. Ve en önemlisi zaman. Herşeyden değerli.
70 km yol, 100 km de 4 lt yakan bir araç için 3 lt demek kabaca bununda piyasa değeri 3* 3,90 = 11,7 TL ye eş değer. benden de 3,3 TL gelsin 15 TL üzeri mantıksız binek araç kullanıcıları için. Ha aç gözlü olanı da terbiye etmekte bizim elimizde işine geliyorsa
35 doları savunacak biri yoktur tabiki. Çok yüksek bir rakam. Ama 10 TL de olacak değil, keşke olsa! Ayrıca Dilovası'ndan Altınova'ya 4 lt ortalamayla gidebilecek bir araç ben bilmiyorum. Burdaki trafik yoğunluğu ise tam bir işkence. Gece yarısı hariç. Son olarak, 'İşine geliyorsa' derken ?
Gidiş-geliş Feribot araç ücreti 90 tl (taksiler için)