0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet makam arabasi mku universitesi rektoru makam aracidir.. ayni zamanda hatayda bir ilce emniyet mudurunun de makam araci
2 sene öncesine kadar Jandarma alay komutanları, il jandarma komutanlarının makam araci 2002/2006 sedan corollaydi. Paşalarda megane2 vardi. Simdi değişmişmidir bilmiyorum. Ankarada resmi plaka birsürü corolla görüyorum bu aralar. Bakanliklar v.s. alıyor.
Eveeeetttttt. Toyota kendiyle yarışarak çok başarılı olduğunu sanarak bu şekilde devam etsin. Sorun etmesin diğer markalar kaç tane satmış kendi kaç tane satıyo . Açıkçası donanım olarak ggüvenlik donanımları yeterli gibi dursada eksikler var onları tamamlaması lazım. Focusa rakip olacak platform geliştirmesi lazım. O zaman gorsun yüzde kaç fazla satıyor. Avensisi test ettim. Neyi var ki bu araba 100 bin TL acep dedim. Açıkçası kapinin içlerinde tutamak yerlerindeki plastik malzeme ayıp yahu dedirdi. 2005 corollamizin iç mekanı daha içe sinen bir havadaydi. Toyota kan kaybediyor. Lexus ile bu açığı kapatmaya çalışacak ama geç kaliyor. Bn su an araba alayim Toyota almam. Alana hayırlı olsun. Güle güle binsin