0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer millerde sorun yoksa sadece kafaları japon yada tayvan olarak degistirebilirsiniz. Tanesi 60 - 70 tl olan ürün cin malıdır ve tayvan diye satılıyor dikkat edin.
Yan sanayi olarak satılan parçaların da 1 sene garantisi mevcut. Toyotanın orjinal ön takımı çok fazla. Yanlış hatırlamıyorsam 2005 corolla orjinal rot kolu 330 tl iken yan sanayisi 30 tl.
tayvan malları gayet kaliteli ürünlerdir. japon kadar kaliteli olmasa da ona yakındır. tayvan olarak komple aks biraz zor bulursunuz. size tavsiyem en ucuz komple aksları alın, gittiği yere kadar gitsin ve ilerde hangi kafa bozulursa tayvanla değiştirin.
toyota tem ufuk abi ile bi iletişime geçin. o detaylı bilgilendirmeyi yapacaktır. ben efsanenin aks kafalarını değiştirmiştim bi kaç kez. çok kısa sürede bozulmuyor. tabi orjinalini de tutmaz. Şunu da unutmayın. Fabrikada takılan parça ile sonradan aldığınız parçada bile kalite farkı var. Ben olsam kaliteli bi yan sanayi takar geçerdim. Geçmiş olsun...
ufuk beyle görüştüm sagolsun gerekli bilgiyi verdi ..komple aks alırsanız yan sanayi japon malı olmadıgını orjinalin oldugunu soyledi(orjinalde cok pahalı zaten).. ama dış aks kafaları için japon malı urun oldugunu belirtti..aks kafasını değiştirdiğinizde ne kadar kullanabildiniz 2-3 sene kullanabıldınız mı .sure benim için önemli..
NKN joints marka aks kafası sade kafa orijinal japon denildi 180 TL çifti aldım değişik diğeri 100 TL dediler 70 TL ustaya verdim bilginize ankarada
orjinalini bozmayı başarabilen insanlara yan sanayisi çok dayanmaz.insan gibi sürünce yıllarca gidiyor.
Çıkma almayı düşündüğünüz aksın orj olduguna emin olamazsınız ve zor bir ihtimal.