0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ati ekran kartında sıkıntı olmuş herhalde.
ATi programlarını ve driverlarını kaldırıp tekrar kurarsan belki çözüm olabilir.
fan sadece işlemci üzerinde mi yoksa ekran kartı bağanltısı da var mı?ısı iletken pasta kullanıldı mı takarken?
Ekran kartı tamamen gitmiş olsa ekran gelmezdi.
Artık çoğu modellerde çift ekran kartı var hocam
-Bilgisayarınızın marka ve modeli ney?-Mavi ekran siz bilgisayarı söküp takmadan öncede varmıydı ? yoksa söküp takma sonrası mı ortaya çıktı?-işletim sisteminiz ney?-Antivürüs olarak AVG Mi kullanıyorsunuz?
Formatlarken pc deki tüm bölümleri formatla. Temiz olsun
yok abi o işe giremem ya bi sürü dosya fotografım falan var eski bilgisayarda denedim onu hariciye kopyalayıp komple format attım daha aktaramadan harici bozuldu bende sans yok ki
O zaman c formatladıktan sonra mutlaka linkteki programla tarattır. Komşunun bilgisayarına ilk önce sadece c formatlayıp denemiştim hala mavi ekran veriyordu kaspersky kurdum virüs taraması yaparken bile mavi ekran verdi. Taratamadım. Komple formatlandıktan sonra sorun çözüldü. Onunda ekran kartı ati idi. Modelini tam hatırlamıyorum.Pc hazır açılmışken bahsedilen termal macunlarıda yenile. Mediamarkt vatanbilgisayar bimeks gibi yerlerde bulabilirsin.En garantisi komple format atman ama madem kayıptan korkuyorsun virüs taraması şart. Bu program ne var ne yok bulur. Ekran kartı driverını kendi sitesinden manuel olarak indir. Otomatikte bazen sorun oluyor. Tüm bunları denedikten sonra da çalışmazsa ekran kartı bitmiştir. Bilgisayarcıya verdiğinde baya masraf çıkaracaktır bırakmadan önce sor Laptoplarda ekran kartı değişimi çok sıkıntılı. Anakart üzerine sabit olduğu için yetkili servisler direk anakart ile değiştirir oda bir pc parası tutar.http://www.kaspersky.com/tr/total-security-multi-device