Gönderen Konu: Club üyelerinin müzik sistemleri ...  (Okunma sayısı 50837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Club üyelerinin müzik sistemleri ...
« Yanıtla #180 : Haziran 11, 2010, 00:43:56 »
valla medefelerden kazık yedim o ayrı mesele niğde de yapan 2 kişi var sisteme gelincede malzemelerin bi kacını zaten internetten aldım capasıtörleri falan müzik sistemleriyle uğraşan yer az olduğu için biraz fiyat yüksek ama ses mükemmel cd çalarda maximum ses 34. sesinide 26 ya kadar acıncada sorunsuz cok süper ses alıyom mid takımıda 12 adet 8i arkda capasitörler le beraber medefelerde kickerlarda bagaj içinde
C!H@NG!R

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Haziran 11, 2010, 00:43:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Haziran 11, 2010, 00:49:14 »
o sesi her kademede kusursuz almak için komponentlerini ve amfilerini daha kaliteli bir şeylerle değiştirmen lazım..bende de aynı sorun var..gittik ucuzuna kaçtık komponentte jbl, amfide boshmann kullandık şimdi 35 mi 45 mi ne kademeden 23e kadar temiz ses alıyorum, üstünde saçmalıyor :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Haziran 11, 2010, 00:54:40 »
o sesi her kademede kusursuz almak için komponentlerini ve amfilerini daha kaliteli bir şeylerle değiştirmen lazım..bende de aynı sorun var..gittik ucuzuna kaçtık komponentte jbl, amfide boshmann kullandık şimdi 35 mi 45 mi ne kademeden 23e kadar temiz ses alıyorum, üstünde saçmalıyor :)

Vibe  getirticez  sana  kardeşim crossoverlı  vibe a7 mono D class  ve cadence 38" daytona  ile  zıplaya  zıplaya gidiceksin :)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #183 : Haziran 11, 2010, 00:58:51 »
ya birader bu ama toyotalarda basstan port olmadıktan sonra verim alamıyosun ki bnm tanpon yerinden düşcek nerdese ama yok içerde çok az vuruyo koltukları yatırıyom ayar yapıyom snra kapadımmı bass yok gene artık bende bıraktım uğraşmıyorum hevesim kaçtı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #184 : Haziran 11, 2010, 01:00:03 »
sesi banada dışardan dinleyenede yetiyor :hurra:. pioonner ın ovallerinden daha net daha iyi ses aldım ama gectiğim yerlerin camları titriyor o yeter bana benim için ideal
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #185 : Haziran 11, 2010, 01:03:34 »
ya birader bu ama toyotalarda basstan port olmadıktan sonra verim alamıyosun ki bnm tanpon yerinden düşcek nerdese ama yok içerde çok az vuruyo koltukları yatırıyom ayar yapıyom snra kapadımmı bass yok gene artık bende bıraktım uğraşmıyorum hevesim kaçtı
benim  içerde  muazzam bir   bass  var ama  dışarı sadece  bagaj  zırlaması  çıkıyor.(o kadar  bassta bunun önune  geçemiyorum) millete gürültü vermekten  hoşlanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #186 : Haziran 11, 2010, 01:05:58 »
sesi banada dışardan dinleyenede yetiyor :hurra:. pioonner ın ovallerinden daha net daha iyi ses aldım ama gectiğim yerlerin camları titriyor o yeter bana benim için ideal
Pioneer'ın  TS-A 6983 oval hoparlörü vardı arkadaşımda  araca  4  adet  koymuştu birde  amfi sanarsın  2 tane  bass  var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #187 : Haziran 11, 2010, 01:08:28 »
bende bagaj zırlaması diye bi sorun yok o yönden rahatım bi plaka sesi var  onuda cözdük sayılır
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #188 : Haziran 11, 2010, 01:10:18 »
bende bagaj zırlaması diye bi sorun yok o yönden rahatım bi plaka sesi var  onuda cözdük sayılır
vur  silikonu gitsin  kardeşim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #189 : Haziran 11, 2010, 01:14:59 »
silikon vuracam da siyah silikon varmış arabanın camları için kullanılan ondan bulup kullanacam  ;)
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #190 : Haziran 11, 2010, 01:19:07 »
silikon vuracam da siyah silikon varmış arabanın camları için kullanılan ondan bulup kullanacam  ;)

evet canım  kardeşim  önce 4  parça  köşelerden çift  taraflı bant  kullan geri  kalan  yerlerede  stratejik olarak siyah silikon  uygula  düzgün  yapıştır ama  bak :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #191 : Haziran 11, 2010, 01:21:52 »
eyvallah su anda zaten .if taraflı var  da siyah silikonla yapınca iyice kesmiş olacam sesi :D
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #192 : Haziran 11, 2010, 02:18:14 »
yada geçici çözüm olarak beyaz eşyaların içinden çıkan köpüklerden kullan tabiki geçici çözüm bu :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #193 : Haziran 11, 2010, 09:06:43 »
bende egsoz zırlaması var ya :D portlu benim woofer.. 38cm fli var, içerdeki ses ve titreşim çok güzel..tunç kardeşime katılıyorum dışarıya rahatsızlık vermeyi hiç sevmiyorum ben de, allahtan çok sıkıntı yaratmıyor..seneye wooferı değiştircem, cadence falan kesmez beni, en üst seri tombuk körüklü bir audiobahn, ters körüklü bir vibe slick ya da rockford p3 istiyorum..mono amfi olarak audiobahn konusunda karar verdim gibi..komponent olarak bir takım 3 yollu hertz alcam, komponent amfisi olarak da hertz kullancam, bir takım fli ya da vibe 6x9 alcam yani elimdeki ürünlerden bir tek ana ünite ve ön kapılardaki komponentler kalcak, baktım sesi bozuyor,ön kapılardakini de değiştircem :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #194 : Haziran 11, 2010, 09:45:13 »
güzel olur türkay o zman  :)
C!H@NG!R

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #196 : Haziran 11, 2010, 10:28:44 »
Hep şöyle bir basım olsun istemişimdir ama yapınca bir basla bitmiyorki :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #197 : Haziran 12, 2010, 10:59:47 »
bende de 38 lik audiopipe var gayet kaliteli bass ama bagajı öldürüyo stepne dahi zor alıyo en iisi eski sistem 2tane 30luk melacustic alcam polyester bi kutu tmm ama tanponla bagaja ayar yaptırmam lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #198 : Haziran 12, 2010, 17:22:50 »
kicker l7 ler güzel bence,kabin e bagajda geniş bi yer ayırtmak lazım güzel bi ses için,ayrıca port u biraz uzun yapınca kopartıyorsunz uğultuyu :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #199 : Haziran 16, 2010, 16:27:32 »
tesisat benim arabamda var. şu an eski mp3 çalar var ama birtane kenwood 1000 lik bagajda.(500 luk boşta) 2 tane oval pioneer içerde 4 tanede kendi orjinler var harward anfi şuan idare ediyoruz. Carina da nasıl tesisat çekilir anlatarım veya resim atarım elektronıkçıler 100 tl aşaagı baglamazlar.