Gönderen Konu: Paris Toyota Showroom  (Okunma sayısı 2216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Paris Toyota Showroom
« : Temmuz 21, 2015, 20:52:06 »
Arkadaşlar merhaba,

Yurtdışında toyota showroomda çektiğim bir kaç fotoyu sizinle paylaşmak istedim. Aslında daha detaylı çekimler yapacaktım ancak eşimin ilgisini pek çekmedi ben de alışveriş yapar korkusuyla çok kalamadım içerde :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2015, 20:59:16
devamı...
2017 C-HR Hybrid Diamond

Toyota Club Türkiye

Paris Toyota Showroom
« : Temmuz 21, 2015, 20:52:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ynt: Paris Toyota Showroom
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2015, 21:27:09 »
Mirai tasarlayan mühendis acaba izmir Bornova ülkü ocakları teşkilatından  mi merak ettim[emoji3] [emoji3] [emoji3]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2015, 22:02:01 »
https://www.facebook.com/streetfx/videos/10155907040725112/

şöyle bir makine mi FT-1 :)

ona bi 2JZ swap lazım :D
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2015, 22:26:56 »
bu resimler de bonus olsun.. Aslında başka markaların da fotolarını çektim ama sakıncalı olduğundan burada paylaşmıyorum:D

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2015, 22:29:12
https://www.facebook.com/streetfx/videos/10155907040725112/

şöyle bir makine mi FT-1 :)

ona bi 2JZ swap lazım :D

video açılmıyor, göremedim ne olduğunu ? :(

Aslında japon veletler bi boş bıraksa iç mekan fotolarını da çekecektim ama kısmet olmadı..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2015, 23:37:50 »
Toyota pistlere geri dönüyor...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2015, 05:21:36 »

Toyota pistlere geri dönüyor...

Keşke alt segmentlerden başlasaydı, Yaris yada Auris gibi T-Sport gibi :)
Altınada slogan hazır : Legend is back :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2015, 15:10:29 »
Showroom iyi hoş da şu Paris denen şehri bir tek ben mi sevmiyorum? [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2015, 21:02:58 »
Showroom iyi hoş da şu Paris denen şehri bir tek ben mi sevmiyorum? [emoji4]

ben de pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.. bir daha gitmem..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2015, 00:08:29 »
ben de pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.. bir daha gitmem..
Ben bir çok yerde bir gezi şehri olduğunu duymuştum. Sanırım öyle. Trafiği, metro hattı, sokaktaki dilenciler falan huzuru kaçırıyor. Şanzelize bir Oxford Street değil, mimarisi hoş ama yaşamak için ideal olmaktan uzak bir şehir galiba.

Bakınız: Dallama Fransızlar. [emoji2]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2015, 00:28:17 »
Şanzelize'de buna benzer bir Renault showroom'u vardı, hatta geçen senenin şampiyonu Red Bull Formula 1 aracı da vardı. Bu da ona benziyor, ama sanıyorum ki Şanzelize'de değil.

Paris biraz İstanbul gibi, karmaşık. Bir süre sonra, tıpkı İstanbul'da olduğu gibi, alışıyorsunuz ve şehir size inanılmaz keyif veriyor. (Hatta Paris'e uzak şehirlerde yaşayanlar Paris'i fazla karmaşık görüyorlar ve çocuklarını yollamaya çekiniyorlar.) (Çok uzun süre yaşamadım, ama kaldığım süre boyunca bir Fransız aileye misafirdik ve şehri yeterince tanıma fırsatı buldum)

Fransa'da Corolla (sedan) yok, bolca Auris *hybrid* , Yaris ve Verso var. (Türkiye'de üretildiğini bilmek ve bunu diğerlerine söyleyebilmek insanı mutlu ediyor) Hiç benzinli araba görmedim.
Ayrıca bir önceki kasa (sanıyorum 2006 da üretimine başlanan) olup kliması olmayan Yaris gördüm.

En garip gelen ise:
http://i.imgur.com/nB7ytkY.png

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2015, 00:39:36 »
Şanzelize'de buna benzer bir Renault showroom'u vardı, hatta geçen senenin şampiyonu Red Bull Formula 1 aracı da vardı. Bu da ona benziyor, ama sanıyorum ki Şanzelize'de değil.

Paris biraz İstanbul gibi, karmaşık. Bir süre sonra, tıpkı İstanbul'da olduğu gibi, alışıyorsunuz ve şehir size inanılmaz keyif veriyor. (Hatta Paris'e uzak şehirlerde yaşayanlar Paris'i fazla karmaşık görüyorlar ve çocuklarını yollamaya çekiniyorlar.) (Çok uzun süre yaşamadım, ama kaldığım süre boyunca bir Fransız aileye misafirdik ve şehri yeterince tanıma fırsatı buldum)

Fransa'da Corolla (sedan) yok, bolca Auris *hybrid* , Yaris ve Verso var. (Türkiye'de üretildiğini bilmek ve bunu diğerlerine söyleyebilmek insanı mutlu ediyor) Hiç benzinli araba görmedim.
Ayrıca bir önceki kasa (sanıyorum 2006 da üretimine başlanan) olup kliması olmayan Yaris gördüm.

En garip gelen ise:

Paris'in trafiğinin İstanbul'u andırdığını duymuştum. Ne derece doğru?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2015, 12:38:01 »
Paris'in trafiğinin İstanbul'u andırdığını duymuştum. Ne derece doğru?
İstanbul kadar kalabalık değil trafik, ama bir kaos var, "çılgınca" araba kullanıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2015, 19:27:13 »

En garip gelen ise:

Şanzelizede bu showroomda.. renault a da gittim, mercedes, peugeot vs de  gittim hepsini gezdim de onları fotoları alakasız diye koymadım..

dediğiniz gibi pairs biraz istanbulu andırıyor, büyük ve karışık..iyi yeri de var güzel yeri de.. benim izlenimim 4 günlük geziden ibaret..

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 24, 2015, 19:29:17
bu da bonus foto olsun yine..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2015, 19:48:16 »
Hazır gideni bulmuşken soralım; sokaktaki bir Fransız'a İngilizce bir soru sorduğunuzda sizi anlamasına rağmen ısrarla ve inatla Fransızca cevap vermesi olayı gerçek mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2015, 20:26:22 »
Hazır gideni bulmuşken soralım; sokaktaki bir Fransız'a İngilizce bir soru sorduğunuzda sizi anlamasına rağmen ısrarla ve inatla Fransızca cevap vermesi olayı gerçek mi?

Yani anlıyorlar mı bilmiyorum ama cevap vermedikleri gerçek:)) Yanımızda çat pat fransızca bilen biri olduğundan çok zorlanmadık.. Paris de değil ama nice de resepsiyonistin ingilizce oda numaramı sorup, numarayı söylediğimde anlamadığına bizzat şahit oldum:) en son anahtarlığı çıkarıp gösterdim oda numarasını..  oda numarası da 10du.. zor birşey de değildi yani:)))
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 25, 2015, 23:39:57 »
Yani anlıyorlar mı bilmiyorum ama cevap vermedikleri gerçek:)) Yanımızda çat pat fransızca bilen biri olduğundan çok zorlanmadık.. Paris de değil ama nice de resepsiyonistin ingilizce oda numaramı sorup, numarayı söylediğimde anlamadığına bizzat şahit oldum:) en son anahtarlığı çıkarıp gösterdim oda numarasını..  oda numarası da 10du.. zor birşey de değildi yani:)))
Anlamayan kişiyi eleştiremem. Neticede Türkiye'de de İngilizce anlayan yok gibi bir şey

Ama Paris'teki vatandaşlarla İngilizce konuşsa idiniz muhtemelen sizi anlayıp, yine Fransızca konuşacaktı. [emoji4] Biraz da Fransızların rezalet bir şekilde İngilizce konuşmalarından olabilir, no'ya nöğh falan diyorlar. [emoji4] Ama resmen ırkçılık yapanlar da var. Fransızca bilmiyorsan ne demeye Paris'e geldin diyen olursa şaşırmam. Nazileri aratmayan bir şekilde ırkçılık yapabiliyorlar. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2015, 20:26:51 »
Bizden gidenler İngilizceye cevap verdiklerini söylediler fakat eğitim sistemleri açısından İngilizceleri çok kötü, ayrıca Fransız aksanları çok ağır. Bu yüzden sanıyorum ki konuşmaya korkuyorlar.

O eski milliyetçilikleri kalmadı artık, çünkü Fransızca ile bir yere varamadıklarının farkındalar. Ama İngilizce eğitim sisteminin elden geçmesi gerekiyor sanırım.

Yalnız bir ekleme yapmam lazım, İngilizceye göre Fransızca konuştuğunuz zaman çok daha kibar yardıma meyilli oluyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2015, 22:06:30 »
Bizden gidenler İngilizceye cevap verdiklerini söylediler fakat eğitim sistemleri açısından İngilizceleri çok kötü, ayrıca Fransız aksanları çok ağır. Bu yüzden sanıyorum ki konuşmaya korkuyorlar.

O eski milliyetçilikleri kalmadı artık, çünkü Fransızca ile bir yere varamadıklarının farkındalar. Ama İngilizce eğitim sisteminin elden geçmesi gerekiyor sanırım.

Yalnız bir ekleme yapmam lazım, İngilizceye göre Fransızca konuştuğunuz zaman çok daha kibar yardıma meyilli oluyorlar.
Anladım, bu Fransızca'da öğrenilecek gibi bir dil değil ki öğrenip konuşalım. [emoji4]