Gönderen Konu: Orjinalliği bozmadan ne yapabilirim e12 kasa corolla  (Okunma sayısı 4770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Orjinalliği bozmadan ne yapabilirim e12 kasa corolla
« : Temmuz 19, 2015, 23:44:33 »
Arkadaşlar e12 kasa 2006 model sedan corollam var 1.4 d4d motor. Aracın ilk sahibiyiz ve herşeyi orjinal sadece 6 kol çelik jant taktırdık. Babamındı araç bana verdi ve orjinalliği bozulsun istemiyor sanayi yüzü görmedi hep servise gitti o derece takıntılıdır babam orjinalliği konusunda ve bana da istediğini yaptır ama orjinalliğini bozma bence dedi. Ben de orjinalliğini bozmak istemiyorum ama yaşımdan mıdır bilmem az da olsa modifiye istiyor insan :) 4 sorum var şimdi;
1- cam filmi istiyorum en şeffafından sadece güneşi kırsın yeter ama ceza yemekten korkuyorum ve sökmek zorunda kalırsam ceza yiyip rezistansı kaldırır diyorlar bu konu hakkında net bilgisi olan var mı ceza yediniz mi en incesinden ve rezistans konusunda bilgisi olan var mı?
2 - egsoz ucu istiyorum ses yapmayandan sadece görüntü ama egsoz kaynaklansın ya da vida deliği olsun istemiyorum e12 lerin egsozu aşağı baktığı için kesmek zorunlu mu? bunu kelepçe ya da sıkıştırmayla tutturabilir miyiz egsozu bozdurmadan? ve sadece görüntü olan uçtan ceza yer miyim?
3 - her gün aynı cd lerden ve radyodan bıktım ucuz yollu aux girişi yapışabilir mi çünkü audio sistemler çok pahalı malum öğrenciyim :)
4- orjinalliği bozulmadan başka be yapabilirim?
çok teşekkürler şimdiden  ::)

Toyota Club Türkiye

« : Temmuz 19, 2015, 23:44:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinalliği bozmadan ne yapabilirim e12 kasa corolla
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2015, 01:02:51 »
hiç bişey yapamazsın,egzoz delmeden veya kaynak attirmadan kestirmeden egzoza bişey yapamazsin ki bunu geçtim tamponuda kestirmen gerekicek,iyi bi yer sökerse ki ben 6 senelik film söktüm beyazlamişti artik film rezistans falan kaldirmadi filmin kalitesiyle alakali,ucuz yollu aux yok lehim falan bir şekil anliyorsanız bilemiyorum auxun en ucuzu 140 falan,
geleyim son soruya bagaj cıtası,marşpiyel,beyaz ampuller,fitillere krom cıta(seviyosanız) aracin boya bakimi tabiki bana kalırsa herşeyden önemli
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2015, 09:30:34 »
Orjinali bozmadan yapacakların

1  çelik jant  ( takmışsın zaten  )
2  cam filmi  ( 2 numara ideali diye biliyorum kaliteli yaptırırsan başın ağrımaz )
3  kapı üstü cam rüzgarlığı
4  eksoz ucu son susturucunun ucunun bir kısmını keserek yapıyorlar güzel işçilik olursa hoş duruyor
5  marşbel ve tampon ekleri daha spor bir görünüm kazandırır
6 - teyp için orijinal teybe takılan bir aparat ile usb bellek ve kart okuyucu  kullanılabiliyor bunu yapabilrsin
7 - bİrde nette far kapalamaları var e12 modefiye yazarsan örneklerini görürsün ön yüzü bariz değiştiriyor .

bu yazdıklarım aracın orijinalliğini bozmadan istediğin zaman sökebileceğin parçalar .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2015, 21:27:20 »
@YÜCEL AYDOGAN cam filmini muğladayım yatu servisine soracağım yapıyolarsa en azından rezistansa zarar gelirse karşımda yetkili servis muhattap olur. Sorum şu oldu o zaman :) daha önce yetkili servise film yaptıran var mı?
Kapı üstü cam rüzgarlıkları hiç hoşuma gitmiyor sonradan ekleme gibi oluyor tabi tercih meselesi :)
marşbel ve tampon eklerinin ve de spoiler in eklenmesi için arabaya ne gibi bir işlem uygulanıyor sıkılıp sökünce delik deşik olmasını istemem tamponun :)
egsoz ucu takılırken son susturucusu kesilsin ya da delik açılsın ya da kaynak yapılsın istemiyorum fabrika çıkış haliyle oynamayı sevmiyorum :( kelepçe ile ya da vida sıkıştırma ile takılamaz mı aşağı bakan egsoz ucu @Okan Kaçar bu konuda çok kararttın içimi ama belki bilen vardır egsoz ucu için sıkıştırma yöntemi :) bu arada krom çitaları pek sevmiyorum beyaz, siyah ve kırmızı renk araçlara gidiyor ama söylemeyi unuttum benim e12im gümüş gri bu renge yakıştıramıyorum fazla tercih meselesi tabi yakıştıran da vardır :) fara giydirme işini ben de çok düşündüm ama yine trafikçi abilerimiz ve vize işinde sıkıntı çıkar diye çekiniyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2015, 01:10:17 »
1-aux sd card cihazi
2-red eagle 3,5luk yay(simdi 5lik yay aliyorum bunları satıyorum)
3-kat iptali el yapimi duz boru ve varex
4-on taraf ayak aydınlatması
5-bu hafta ici film cekilcek camlara
6-amerikan park modulu( en son versiyon ayarlanabilen)
7-hella civciv sarisi ampuller
8-sislere sari film uygulaması(bu hafta yapılacak)

Bunlari bir kısmı aracımda bir kısmı da aracım da olacak bu hafta. Cok da seviyorum. En son on arka ve yan ekleri yapicam fakat araca yay takilmayacak ise pek kendini gostermez bence
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2015, 01:23:32 »
egsoz sesini çok sevmediğim için sadece görüntü olan uçlardan vidalısını buldum taktırdım 20tl ye :) kat iptali farklı yay gibi şeylere dokunmak taraftarı değilim fazla ama zevk meselesi yaptırırsan görsel yollarsan sevinirim fikir olmuş olur bana da :) bu arada cam filmini ben de çok istiyorum ama çok pahalı ve cezadan çekiniyorum güneşe alerjim var diye rapor alsam ceza yer miyim? bu arada arkadaşlarım alfaromeo 145 ile egzos ucundan ve cam filminden dolayı ceza yediler ses yapmamasına rağmen standart dışı denip inşallah benimde başıma gelmez onların çok koyu filmleri vardı ve ön cam bile filmliydi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2015, 01:31:51 »
egsoz sesini çok sevmediğim için sadece görüntü olan uçlardan vidalısını buldum taktırdım 20tl ye :) kat iptali farklı yay gibi şeylere dokunmak taraftarı değilim fazla ama zevk meselesi yaptırırsan görsel yollarsan sevinirim fikir olmuş olur bana da :) bu arada cam filmini ben de çok istiyorum ama çok pahalı ve cezadan çekiniyorum güneşe alerjim var diye rapor alsam ceza yer miyim? bu arada arkadaşlarım alfaromeo 145 ile egzos ucundan ve cam filminden dolayı ceza yediler ses yapmamasına rağmen standart dışı denip inşallah benimde başıma gelmez onların çok koyu filmleri vardı ve ön cam bile filmliydi
polis yazmak isterse sen hic birşey yapamazsin o kusuru bulur,bakar camda film var yapıştır,kemer takılı değil yine yapıştır,sisler açık yapıştır,araç basık yapıştır,egzoza takintilisina denk gelmiş o  uçlarada yazan manyaklar var sizin egzoz ucunuz aşagı mı bakıyor
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2015, 02:08:41 »
evet aşağı bakıyor ama uç takınca çok aşağıda gözükmedi usta tampona yakın taktı güzel durdu. Dediğiniz doğru yazmak isteyen her türlü yazar bu aralar Muğlada egzosa çok dikkat ediyo polisler dedi usta ama buna çok bişey demeyebilirler garantisi yok şeklinde uyardı dürüst esnaf bi başka :) cam filmi içinde güneşe alerjim var cildim hassas bir rapor alıp takılabiliyorsa öyle ayarlayacağım ama 250 tl istiyorlar o da çok geliyor bana 100tlye yapcak yere de güvenemiyorum malesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2015, 02:21:42 »
Polisi görünce (gece ise acilen araç içi ışıkları açın) camların hepsini indirin sıkıntı olmaz :D Denendi başarılı  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2015, 02:25:50 »
kışın soğukta seni deli mi koşturdu diyebilirler :D bir de benim şansım mıdır bilmem gece çevirmelerde içeri gözüksün diye ışığı ne zaman açsam durduruyolar ama açmasam durdurmuyolar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2015, 02:35:53 »
Yapıcak birşey yok ceza yemek istemiyosan mecbursun :D Ceza yesen iyi birde söktürürler. O yapışkanı kalıyor camda uğraş dur.

Bildiğim kadarıyla cam filmi artık yasal ama kim tınlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2015, 09:12:58 »
çok baktımda fark ederlerse güvenlik filmine bile yazıyolarmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2015, 22:54:53 »
Onlar biliyorlar kime ne ceza yazacaklarini ben cektiricem film birseyde olmayacak biliyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2015, 22:56:44 »
inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2015, 23:00:18 »
Bu zamana kadar daha ne yaydan ne egzozdan(sadece birkez o da fahri)ceza yemisligim yok. Egzozu hic kapatmam bir fiil açık geziyorum. Artık ışıklarda bile polisle yan yana durunca kapatmiyorum. Simdi yeni yaylarim gelicek biraz daha alcatiyorum. E12 normalde yuksek bir arac 3,5 yay taksan ne demek isticegimi cok iyi anlayacaksın. Gercekten yolu tutuyorum artık. Polisler ceza yazacağı arabaları bilirler on cama cektirme yeter. Fotolarini atarım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2015, 00:19:35 »
haftaya fiyat araştırması yapcam iyice film için en incesinden yaptırcam. Yay konusunda bizim araç dizel bir ara altını vurmuştuk ve depo çatlamıştı her yer mazot oldu :) Samsundaydık ve o saatte servis olmaz diye sanayici çağırdık usta depoya baktı ve depo plastik çıktı :) ben dokunamam dedi yine servise gitti o zamanın parasıyla 600tlye yenisi takıldı kaderinde sanayi yüzü yokmuş arabanın :D Sen düşün artık arabayı basık yaparsam kaç günde bir yeni depo gerekir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 27, 2015, 15:34:34 »
Kendi konumda aracımın tüm fotoları mevcut.

Arac galerileri kısmında ankara 2002 corolla diye
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 27, 2015, 15:41:37 »
böyle oldu egsoz bu gün süs anteni de yapcam ama tavan boyasını kaldırır mı söker peki? arabanıza da hemen bakıyorum merak etmedim diyemem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 27, 2015, 18:55:12 »
Tek egsoz bence guclu göstermediği icin pek tercihim degil. Fena olmamis gule gule kullan. Ama antenden sanmıyorum sıkıntı çekeceğini.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '04
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 27, 2015, 19:00:38 »
Güzel olmuş hoş ve sade. 3M bantlı antenler diyorsan kaldırmaz herhalde.
Corolla SW 1.6 110hp