0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değişen yol ve trafik koşulları değerlendirilerek hız sınırları 20-30 km yukarıya çekilecek yakında
ya ben dağ başındaki kırmızı ışıkta bile dururum asla geçmem kırmızıda, emniyet kemeri olmadan bakkala kadar bile gitmem (aracım 98 model ötme fln yok yani, ötüyor diye değil güvenlik içi takıyorum) ve aklınıza gelecek kurallara uyuyorum ama hız limitine uyamıyorum, 10 saniyede 100e çıkan bir araçla şehirlerarası duble yol vb yollarda nasıl 90la gidebilirim? hem de yol müsaitken? veya otobanlarda ibrenin sonunda 240 yazan bir araçtayken bu hıza çıkmasa da 210km gibi değerleri görebilirken aracım ve 160a kadar çok da stabil durabilirken nasıl 120 ile gidebilirim? allahtan hiç radara yakalanmadım ama deliriyorum yavaş giderken dayanılmıyor...bir de sol şeridi işgal eden eşkiyalar var!! pompalı tüfekle kafalarına sıkcam onların bu gidişle... trafik yönetmeliğine göre sol şerit sollama şerididir ve isterse hızınız 300km/h olsun yine de sürekli o şeridi işgal edemezsiniz, yola bi çıkıyorum herkes sol şeritte bu sefer zorunlu olarak makas atmaya başlıyorsunuz hatta çoğu zaman sağ şerit sürekli ve daha hızlı bir şekilde akıyor ve ben bir kere bile soldan yavaş gidene ceza yazıldığını görmedim ki soldan yavaş gitmeyi bırakın soldan gitmek YASAK!!!
- almanya'da önündeki aracı sağından geçmek kesinlikle yasak.- önündeki araca selektör ikazı yapıp yol istemek öndeki sürücüye küfür etmek manasına geliyormuş.- türkiye'de adam 200 m geriden selektör yapmaya başlıyor, çekiliiiiiiiiiiiiin ben geliyorum edalarıyla.
türkay sarıkaya = o hız sınırlarını şöyle duydumşehir içi 50 km olamn hız sınırı 70 eşekir içinde 70 olan çift şerit geniş yollar 90 aşehir dışı tek şerit yollarda 90 idi yine 90 olacakşehir dışı duble yollarda 90 olan 110 aotoyollarda 120 olan hı sınırıda 150 ye yükseltilecek