Gönderen Konu: Uzun araştırmalardan takılan LOVATO OBD II ve sorunlar sorunlar :)  (Okunma sayısı 14440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Samandiranin seviye olcumu yapan kablolarini ters baglamislar anlasilan

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ---
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '13
  • 13 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Samandiranin seviye olcumu yapan kablolarini ters baglamislar anlasilan
Sizin yazınız üzerine şamandıranın üzerinde ki kabloların yerini değiştirdim fakat faydası olmadı.
Şoförün hatasını toprak örter....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
Lovato bayilerinin  yapamadığını ANKARA İvedik ANELSAN LPG firması bilgisi tecrübesi ile büyük ölçüde çözdü sorunu olan arkadaşların bilgisi olsun
0312 394 06 74

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
gaza yüklenince benim araba da vuruntu yapıyordu. bir kaç lpg ustası çözememişti. en son bir yere gittim. sorunu biliyorum dedi usta. yazılım üzerinden avans değeri diye bir şeyi yükseltti. hiç bir sıkıntı kalmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
gaza yüklenince benim araba da vuruntu yapıyordu. bir kaç lpg ustası çözememişti. en son bir yere gittim. sorunu biliyorum dedi usta. yazılım üzerinden avans değeri diye bir şeyi yükseltti. hiç bir sıkıntı kalmadı.

Avans değeri yükseltmemiştir, avanslı kullanım seçeneğini aktif edip x1 seçmiştir.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Avans değeri yükseltmemiştir, avanslı kullanım seçeneğini aktif edip x1 seçmiştir.  :tamam:
Ben dahil Lovato Obd sistem lpg kiti taktıran arkadaşlar artık endişe etmenize gerek yok. Çünkü Murat abimiz var. Konudaki sorunları okudum sadece usta kaynaklı sorunlar.
Her ne kadar usta  bağlantıyı yapsa da sistemin birde pc üzerinden ayarı mevvut. Bu ayarıda bilen birinin yapması gerekiyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ben dahil Lovato Obd sistem lpg kiti taktıran arkadaşlar artık endişe etmenize gerek yok. Çünkü Murat abimiz var. Konudaki sorunları okudum sadece usta kaynaklı sorunlar.
Her ne kadar usta  bağlantıyı yapsa da sistemin birde pc üzerinden ayarı mevvut. Bu ayarıda bilen birinin yapması gerekiyor.

Ver coşkuyu Mehmet :)  Kelin merhemi olsa başına sürerdi, neyse bildiğimiz şeyleri saklamayız zaten  :tamam:
THE END