0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler yorumlara..doğru söylüyorsunuz..aslında elime gelecek biraz para var ama acele ediyorum biraz Gebzede bir dairemiz var,oradan gelecek hissem var satılınca.. umarım hemen satılır..almak istediğim insignia çok temiz ve tanıdığım birinden o yüzden kaçırmak istemiyorum derdim o...megane var bende doğru ama onu eşime vereceğim..ehliyet alıyor inşallah bu ay yani direk D sınıfından başlamıyorum.12 yıldır C sınıfındayım zaten
İnsignia hem tanıdıktan hem modelli hem temiz hemde düşük km ise tadından yenmez. Mutlu c d arası pek fark yok demiş lakin İnsignia gerçekten yayla gibi bir araba. Hemde spor bir duruşu var. Motorda bşr o kadar seri diye duymuştum. Hakkınızda hayırlısı.
Abi c sınıfı ölçüleri D ye yaklaşıyor. T25 kasa avensis ile e160 kasa corolla aynı boyutlarda.
2.el araç satışında yapılacaklar hakkında bilgisi olanlar var mı? Mesela ben aracı istanbul dan alıp Mersine gelicem.trafik sigortası yapılması lazımmış aynı gün doğru mu
Bir de istanbula giderken nakit parayla mı gitmek mantıklı yoksa bankaya yatırıp oradaki subeden çekmek mi
Muayenesi yapildiysa yine de muayeneye girmek gerekiyor mu ?