0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O 1.33 ile dizelleri tokatlayan arkadaşlar olması gereken devirde kullanmayı bilen arkadaşlardır. O arkadaşlara tokatlananlarsa uygun devirde kullanmayı bilmeyenlerdir ya da ekonomi yapanlardır.Avensis ile turbo motor arasındaki fark normal ve olması gereken o, önemli olan 100 km hızdaki boy farkı ne, ilk kalkıştaki değil.
arkadaşlar yeni aldığım t27 1.6 benzinli avensis ile arkadaşımın opel astra sedan 1.4 turbo otomatik ile yarış yapalım dedik ben teknik verilere güvenerek böyle bir yarışa girdim benim aracın 0-100 ü 10.4 saniye onunki ise 10.3 ağırlıklarda hemen hemen aynı ancak sonuçta o bana kalkıştan sonra 2- 3 boy fark attı ben bu kadar fark olacağını ummuyordum turbo bu kadar fark ettirir mi ya ya da arabayı ben mi hızlandıramadım 1 ve 2 ye 6000 devirden sonra geçtim acaba yanlış mı yaptım arabanın motoruda açılmamış olabilir mi çünkü 1000 km deydi evet arkadaşlar sizce neden geçildim yoksa bizim arabalar hantal mı
Eğer gaza bassa tozunu yutacağımız araçların yanından geçmek onları tokatlamak mıdır