0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kızımda ehliyet aldığında bende hem yazılı hemde direksiyon için hatırladığım kadarıyla tek seferlik140 tl ödemiştim
Şuan ödemeyi yapmadığım için makbuz falan almadım. Büyük ihtimal makbuz verirler herhalde ama bu ücretin zaten kurs ücreti içinde olması gerekiyor sonra dan böyle birşey istemeleri çok saçma geldi.Abi yazılı ve uygulamalı sınav için dediğiniz rakam çıkıyor normali sizin verdiğiniz.yani: yazılı sınav 60+60 uygulamalı sınav = 120 gibi rakam fakat bizden istenilen yazılı sınav 60+120 uygulamalı sınav bütün saçmalık 120 tl de
yuh be kardesım sınav yerıne goturmek ıcın 60 tl mı alınır. 8 sılındırlı aracla mı goturuyorlar.
Şimdi sistem eskisi gibi değilmiş. Sınav zamanı yarım saat araba kullanacaklarmış direksiyon sınavına girenler onun için bu parayı istiyorlarmış. Bende 100 tl verdim daha vermedim. Yeter onlara çok bile bence. Yarım saatte araba ne yakıcak sanki taş çatlasın 25 , 30 tl yaksın.
herkes için yarım saat olmuyor hata yapınca bazen 1-2 dk sürüyor o sürüş
ehliyetimi 'b' sınıfından 'e' sınıfına terfi ettirmek istiyorum bu konu hakkın da bilgisi olan varmı? birde üsküdar ve ya ümraniye taraflarında tavsiye edeceğiniz kurs varmı?
bende emre yeni mi ehliyet alıyor yoksa... hemen ıslatalım diyecektim ama ters köşe oldum