Gönderen Konu: Sonaxın Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması  (Okunma sayısı 1521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
Aracımda 5 yıl garantili Toyota' nın boya koruma uygulaması mevcut ancak 5 yıl gerçekten koruma yapıp yapamayacağı konusunda tereddütlerim var.Sonaxın Hybrit boya koruma uygulaması hakkında bilgisi olan yada yaptıran varmı acaba? Yaptırsam araç ilk alınırken (2.5 yıl önce) önce uygulanmış koruma etkilenirmi. Videoları falan izledim, ön araştırma sonucu etkisinin 6 ay sürdüğü bilgisinede ulaştım  ancak gerçekten bu uygulamanın faydası olup-olmayacağı konusunda yada fiyatının uygun olup olmadığı konusunda sizlere danışmak hemde haber vermek istedim.31 Temmuza kadar MTV yi World kart ile yapan kullanıcılara 360 Tl yerine 180 TL ve birde Sonax klima temizleyici veriyorlar. Yorumlarınız ?

http://www.sonax.com.tr/kampanyalar/sonax-mtv-kampanyasi.html

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonaxın Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2015, 16:56:23 »
ben Toyota protect yaptırdım geçen sene halen çok iyi duruyor araç,özellikle aynı renk aynı yıl araca denk gelince fark belli oluyor
diğer aracıma sonax yaptırmıştım 6 ay geçmeden gitti ki sürekli aracı kapalı otoparkta tutuyorum.iç temizlik olarak ise berbattı 2 hafta sonra kustu malzeme götürdüm temizlediler yeniden yaptılar sonra 1 ay sonra yine kustu bu sefer götürmedim.
bu sene Toyota aracımı içini ziebartta yaptırdım çok memnun kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2015, 01:05:30 »
ben 2013 toyota auris araca collinite 476s kullanıyorum. onun korumasıda 6 ay kadar dayanıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 4600
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2015, 00:36:05 »
Ben bir önceki aracım, beyaz renk Renault Symbol' e yaptırmıştım. Şahsen memnun kaldım. Tüm kılcal çizikleri yok ettiler, matlık gitti, boya canlandı. Ancak etkisi aynen 6 sürüyor. Tabi protecti de götürür bilginiz olsun. Yeniden yaptırmanız gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 26, 2015, 20:59:45 »
protect de her yıl kontrole gidiliyor ve sanırım 20-30 lira gibi farkla solma varsa yenileniyor ve ufak rötuşlar yapılıyor