Gönderen Konu: Avensis cam fitili  (Okunma sayısı 1118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 158500
  • Model Yılı: '99
Avensis cam fitili
« : Temmuz 10, 2015, 12:03:03 »
arkadaşlar merhaba. bugüne kadar sizeleri ıuzaktan takip ederken bugün önemli, bir konu için acil olarak yarımınıza ihtiyacım oluştu.
aracımı arka camı söküldü ve fitilin değişmesi gerektiği söyleniyor.  aracım yetkili serviste ve orjinal parçanın stoklarda olmadığı belki arife günü temin edilebileceği söylendi.
ancak gelmemesi durumunda tatile çıkacak benim bütün planlarım alt üst olacak. dolayısıyla farklı bir çözüm bulmam gerekiyor. ford connect ile ölçülerin aynı olduğu gibi bir duyum var teyit edilmedi.
sizlerden ricam bu fitili bulabaileceğim veya yerine muadil bulabileceğim bir yer varmıdır. veya bana farklı bir öneriniz olabilirmi.
şimdiden çok teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Avensis cam fitili
« : Temmuz 10, 2015, 12:03:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Ynt: Yardıma ihtiyacım var.
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2015, 12:08:02 »
İstanbul ve Ankara çıkmacılarına sormalısın,yenisini daha erken bulman sanırım zor.İstersen TEM toyota Ufuk SÖNMEZ  e sor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 158500
  • Model Yılı: '99
Ynt: Avensis cam fitili
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2015, 14:11:22 »
Mustafa bey igiliniz çin teşekkür ederim. Ufuk bey ile telefon görüşmesi yaptık. Malesef stokta olan bir ürün değil ama Ufuk bey değerli bilgisiyle bir öneri yaptı.
servise bu öneriyi götürdüm. onlarda tam bu şekilde olmasada yaklaşık bir öneriyle geçici çözüm ile cam montajı yapılacak. sonradan orjinal fitil geldiğinde tekrar camı söktürüp fititli taktıracağım.  bir ilac ve söktak parası boşa gitmiş olacak ancak zaman kısıtlaması yüzünden mecbur kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Avensis cam fitili
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2015, 10:34:45 »
erkan bey servisin ve ufuk beyin önerisini burda paylaşabilriseniz bizimde başımıza böyle bir durum geldiğinde bizde faydalanırız.
2007 avensis 1.6 elagant