0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlarım,sevdiğim bi arkadaşımı zorla toyota ailesine soktum2011 corolla elegant 1.4 D4Daracın Navigasyonu Necvox üretici Essegroupişletim sistemi: windows Ce 6.0en son güncelleme 2010 yılında yapılmış ve güncelleme gerekiyor buradaki esnaf 200 tl istiyor internet sitesi ise 1 yıllık güncellemeye 35 dolar istiyor.nasıl ederiz ne yapılır bi yardımı dokunucak yol gösterecek kimse var mıdır?şimdiden teşekkurler
http://www.chevroletclubtr.com/necvox-navigasyon-guncelleme-esse-guptaki-tum-navigasyolar-t8147.0.htmlBu linkteki arkadaş anlatıyor belki işinize yarar.
denedik 35 dolar istiyor bir yıllık güncellemeyebize beleşi lazım
Kerem bey aynı ürün bende de var, ve bugün Ankara'da Anadolu bulvarının kilit olması nedeni ile alternatif yolları denemek zorunda kaldım. Şunu fark ettim bende ki haritalar da çok eski ve güncelleme yapmam lazım. Siteyi Naviextras' ı bende inceledim ama çok karışık ve bazı sitelerde parayı ödemelerine rağmen güncellemeleri alamadıklarından bahsediyorlar. Kararsızım, siz bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Ve Ankara da bu güncellemeyi yapabilecek tanıdığı bir yer olan var mı?
Prinha wince li 5" navigasyon almıştım 2010da dosya dizinlerine ulaşabiliyorsanız herhangi bir wince işletim sistemindeki map dosya bilgilerini alıp atabilirsiniz diye düşünüyorum. Hata ara yüzü bir yolla geçip mini pc windows arayüzünü kullanıyordum.