0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün küçük kaza geçirdik.arkadaş bana arkadan sağ uçtan vurdu hasar oluştu.sadece tamponda hasar var.kaportada sorun yok.tampon değişecek.değer kaybı isteyeceğim.aracım 2013 elegant avensis. arka tampon değişmeden dolayı değer kaybım ne kadar olur.sizden fikirlerinizi bekliyorum hayırlı ramazanlar
Araçlar ekspertize girdiklerin de tamponlarına bakmıyorlar. Tamponun değişip değişmemesi ikinci elde pek bir anlam ifade etmiyor diye biliyorum.
anladım arkadaşlar tampon mühim değil ancak aracın tramer kaydı bozuluyor.bizim gibi boya ve kayıt takıntısı olan bir ülkede arka tampon değişmiş demekle değişensiz arasında fiyat farkı oluyor tabi.o arada ki farkın tanzimi olmuyor mu? ikinci mesele ismini vermiyeceğim yetkilisi servisse bırakmak istedim ve servis yetkilisi bana zorunlu sigorta hasarlarını yapmıyoruz dedi.bunu deme hakkı var mı?yeni çıkan düzenlemede istenilen yerde yaptırılır.adam yüzde 100 kusurlu.karşı taraf ödeyecek sonuçta.
Benim duran arabama gelip çarptı dikkatsiz vatandaşın biri, birde üste çıkmak istedi ilkin, bayan diye sesimi çıkarmadım o zaman. Yoktan yere 2 parcayı boyattik. Şimdi arada pişman oluyorum bir tespit yaptırıp değer kaybı davası açsaydım diye ama trafikte oluyor böyle şeyler. Sen istediğin kadar dikkatli ol, itina et..Tamponla ilgili herhangi bir değer kaybı yaşayacağınızi sanmıyorum .Şimdiye kadar alıp sattığım arabaların tamamımın tamponunda boya vardı. Expertizde çıkmadı bike, ben söyledim alıcılara. Oooo boyalı o zaman fiyatı düşür diye pazarlık edene kibarca anlatırsın durumu inat ederse o zaman kusura bakma dersin. Tramerde çıksın ya da çıkmasın. O kadar titiz adam gider sıfır araba alır.