0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan abi. Deri olması güzel ama kalın olması kötü oluyor Kangoonun direksiyonundan corollaya geçince o kadar çok seviniyorumki
Acaba ben mi cahil kaldim. Hiz sinirlayici dedigin cruise control mu yoksa baska bir yontemle speedlimit uygulanabiliyor mu..
@Burak Atılgan (32862) Güle güle kullan Burak. Bakalım ne kadar süre gidecek?
Bakalım Ahmet ne kadar dayanacak. Tabi ben eski bir tişörtümü Symbol'de yaptığım gibi ayarladım yine ve güneş altında uzun süreli parklarda direksiyonun üzerine örtüp güneşliği de cama koyup (uzun olanlarından aldım ki iyice örtsün ön camı diye) o şekilde koruyorum güneşten. Gerçi camlar 1 numara filmli ama olsun. Bu arada biz artık direksiyonu geçtik. Hız sınırlayıcı aldım valla Yasin dün akşam sipariş etti 15 - 20 güne elimde olur. Düşün yani, ben ne kadar katıydım bu konu da geçtim o günleri. heheheyt.. Eylül ayında ki ikinci Bodrum tatilimde faydasını görürüm artık.
Güle Güle Kullan abi çok şık durmuş. Bende Bayramdan sonra yaptırıcam döşemecim ile görüştüm . Ama ben vites körüğü ve el freni körüğünü de yaptıracağım ve dikişlerde mavi spor dikiş kullanmayı düşünüyorum. Fiyat olarak banada 250 tl'lik bir fiyat verdi.
Süper, ben vitese gerek görmedim kötü durmuyor çünkü. İyi fiyat vermiş hepsine birden.
Abi direksiyon kılıfı süper olmuş