Gönderen Konu: Ön Konsol Lekesi  (Okunma sayısı 1866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '15
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ön Konsol Lekesi
« : Temmuz 09, 2015, 11:21:40 »
Arkadaşlar, aracımın ön konsolunda (göğüslük-kokpit...artık hangisi deniyorsa :lol:) bir leke var nemli bez ile çıkaramadım. Sanırım bölge vinleks, lekeyi çıkarmak ve koruma sağlamak için meguiars yada benzeri bir markanın tavsiye edeceğiniz bir ürünü var mı? Ayrıca serviste satılan kokpit spreyini deneyen var mı? 

Toyota Club Türkiye

Ön Konsol Lekesi
« : Temmuz 09, 2015, 11:21:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Konsol Lekesi
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2015, 13:45:42 »

Arkadaşlar, aracımın ön konsolunda (göğüslük-kokpit...artık hangisi deniyorsa :lol:) bir leke var nemli bez ile çıkaramadım. Sanırım bölge vinleks, lekeyi çıkarmak ve koruma sağlamak için meguiars yada benzeri bir markanın tavsiye edeceğiniz bir ürünü var mı? Ayrıca serviste satılan kokpit spreyini deneyen var mı?
sonax'ın plastik yüzeyler için temizleyicisi var.Parlatmadan yeniliyor,hem de temizliyor.Haftada 1 aracın içini  bununla siliyorum.http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-nano-arac-ici-temizleyici-pm-otson221241
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Konsol Lekesi
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2015, 15:21:09 »
aynı ürünü bende kullanıyorum ve gayet memnunum.yanında http://www.hepsiburada.com/sonax-mikrofiber-havlu-ic-temizlik-ve-koruma-p-OTSON416541 bu ürünle birlikte almıştım.Tavsiye ederim.
Not: Sonax bayisinden daha uygun fiyatlar