0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Regülatörü revize edecekmiş miş. Ulen sıfırı kaç para da 250 tl para istiyorsun. Zaten bu lpg de bir sıkıntıda alakadar bulamamaktan çekingem. Yetkili servis bile araç garantili diye her şeye normal derken lpg bayileri ne durumdadır Allah bilir.
benim motordanda geliyor cırcır böceği sesi.aracın iç kabinine geliyor dışarda o ses yok.bakımı yeni yapıldı lovato obd ll takılı.
Merhaba bugün tekrar LPG servisine gittim. Benle birlikte test sürüşüne çıkıp sesin regulatörden geldiğine kanaat getirdiler. Sonrada bana: regulatör motor arkasındaki saca monte edidiğinden regulatörün yerini değiştirirsek sesde gider dediler. Hem regulatörüde revize etmemize gerek kalmaz dediler. Regulatör ile sac arasına yalıtım malzemesi koyun dedim ama ne demek istediğimi anlamadı sanırım. Bir aletle regularü biraz ileri itirip saca teması kesmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Bayramdan sonra gel regulatörün yerini değiştirelim dediler ve beni tekrar gönderdiler. Biz kendimiz sac ile regulatör arasına yalıtım malzemesi koyabilrimiyiz ki acaba?
Yalıtım malzemesinden anlaşılmayacak ne var bu sanayicileri anlamıyorum. Servislerde de axle, eksıl diye söylenir, aks diye geçiyor Türkçede fakat sanayi ve serviste aks diyorum kimse anlamıyor, akıs mı abi diyorlardı en çok ona gülmüştüm.
Sanayide adama "eksıl" derken "sen kime küfür ediyon lan" diye dayak yemediğinize dua edin bence.
Yok Ufuk bey aks diyordum o ne diye bakıyorlardı, akıs mı diye düzeltiyorlardı