Gönderen Konu: hid direksiyon power sorunu  (Okunma sayısı 988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • necatialmaci@gmail.com
    • gmail
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
hid direksiyon power sorunu
« : Temmuz 08, 2015, 00:07:24 »
  Değerli dostlar üye kardeşlerimizin büyüklerimizin ramazanı şeriflerini tebrik ederek başlamak istiyorum değerli dostlar vasıta güzel teknoloji harika ancak bazen istenmeyen komplikasyonları olmasa daha da iyi ancak bunlarda olmazı gülün dikeni misali benim terranın geçen; ön rotların filan değiştirdim akabinde direksiyon öyle sertleştiki eski bmc lerin ki alt etmiş oldukça zor dönmeye başladı anında ustalara müracaat ettik şaşmazda ki direksiyon konusunda yetkin iki usta söylediler ismini vermek istemiyorum ikiside  power yani pompa arızalı dedi tabi nerede var araştırmasına girdik yenisi yok orjinal olmayan yan sanayisi 1800 tl denildi oda sağlıklı olmadığı söylendi bir diğer çıkma olabilir dendi bizde hurdacılardan çıkma arayışa girdik 400 den başlayıp 350 olur dendi garanti varmı yok dediler bir hafta içerisinde bozulursa alırız denildi vs ivedik organize sanayide bir ustaya götürdüm halil usta pompayı söktü ve çok iyi bir usta var ona bir götürüp baktıralım dedi (hasan özbek) anılan ustaya götürdük pompayı dağıttı baktı bu pompa arızalı değil dedi gayet iyi dedi bunlar zaten kolay kolay bozulmaz dedi topladı ve diğer ustam yerine taktı yağını koyduk usta pompanın basınç şiddetinide üzerinde ölçtü oda gayet yeterli dedi olay nisbeten düzeldi direksiyon kutusunda olan arıza için bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum sonuç olarak bu tür arıza ya maruz kalan arkadaşlar gidip hemen pompa almasınlar öncelikle pompalarının ölçümünü yaptırsınlar derim
bizim içimizden geçeni bilen rabbimiz cc buradan yapmış olduğumuz güzel doğru yada yanlış beyanlarımızı bilmemesi mümkünmü? takip ediliyor kayda alınıyoruz....öbür tarafta kullanılmak üzere

Toyota Club Türkiye

hid direksiyon power sorunu
« : Temmuz 08, 2015, 00:07:24 »