0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
annemlerin zoruyla seçemedigim bölüm,şuan okudugum bolümü bitirince okumayi düşünüyorum,en yakin arkadaşım okuyor
Eğer bu bölümde iş arayacaksan, arkan saglam olmali
Okan ÜniversitesiTıbbi Görüntülemeİkinci Öğretim%50 Burslu kazandım. Vatana millete hayırlı olsun
Darısı başıma. [emoji4]
Darisi basina %100 bursludan sonra %50 burslu okuma biraz zorlayacak beni ama hayirlisi
Ben üstüne para vereceğim. Kıymetini bilin. [emoji4]
hayirli olsun ilke
hayırlı olsun ilke
İlke hayırlı olsun.Umarım gönlünden geçen bir bölümdür.
Hayırlı ol ve hayırlı olsun İlke Benimde ufaktan ilgi alanlarımdan birine giriyor görüntüleme teknolojileri, Sharp IGZO panellerin ithalatını yaparak, yerli üretim kasa ve bağlantı ekipmanları ile hastanelerin EIZO monitörlere verdiği binlerce doları çok düşük maliyetlere düşürerek ticaret hayatına atılmaya başlayabilirsin
Tesekkurler abim. Onceden okuduğum biyomedikal ile baglantisi cok oldugundan sıkıntı cekecegimi zannetmiyorum. Tesekkurler abim. Tibbi goruntuleme aslinda rontgen mr bt vb cekim yapan personel oluyorum. Senin dedigin biyomedikale giriyor ve ben bundan mezun oldugum icin kendi isimi kurup yapabilirim. Fakat gerekli tecrubeyi ve altyapiyi saglamlastirmam lazim Dedigin dogru. orta kalite medikal monitorler 25 bin dolar civari
Bu konudaki geleceğini yorumlamak için @tuncay sahin (6765) abimi sahneye davet ediyorum
uçak teknolojisi kesinlikle düşünmeden oku hatta kendini geliştir 4yıllık bitir trde değilse bile yurt dışında iş imkanı var hele dışarda okuyup gelirsen seni havada kaparlar. birde thy ye işe başlarsan pilotluk eğitimide alabilirsin kursa giderek. ben olsam balıklama atlarım ama yaş geçti malum türkiyede pilotların çoğu asker emeklisi/terk yada yunan vs yabancı ülkelerden geriye kalan az bir kısmı parası olupta kursa giden insanlar.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 24, 2015, 14:48:31hayırlısı olsun kardeşim inşallah başlığı görünce direk yanıtladım valla şimdi gördüm.
İlke abinin yanina.gel sana inceliklerini.ogreteyim,Meslekte.kendini gelistirmenle alakali,Risk yok gibi olsada özel cekimler de yapacagin bir hata hastaya.konulacak teshis ve tedavide negatif rol oynar,Nekadar kendini gelistirirsen okadar iyisin,Devlet personel aliyor ama son zamanlarda özel unv ile mezun sayisi fazla,Devlette 2500 tl _3500civari alirsin,Kendini Mr de Bt gelistirirsen Buyuk firmalarda aplikasyoncu bile olursun,Ha yok olmazsa normal duz rontgende ozellerde fazla fazla calistirilar,radyasyonu unutma bu arada