0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orijinal debriyaj setinin fiyatı 1100TL, Japon muadilleri 650TL yani her iki durumda da bir çelişki görünüyor. @mesut sağbaş (5631) bey servisiniz Aydın'da mı?
İstanbul Bayrampaşa da ki İlsem Yedek parçacıdan dün komple set aldım.450 Lira tuttu.Sonrasında ustaya verdim.Debriyaj balatası şanzımana uymadı.Bilya da 1mm kadar dar geldi.Sizce nedendir?Yedek parçacı Avensis seti verdiğini söylüyor,hatta ruhsata bakarak verdi.Sonuç olarak 450 Liralık set uymadı aracıma.Bende 280 Liralık Kore malı almak zorunda kaldım.Bunun balatası şanzımana uydu.Bilya yine uymadı,yine yanlış vermişler.Sürekli git gel yapmayayım diye eski bilyayı taktık.Sonrasında İridyum buji ile motor ön kulağını değiştirdim.Performans ta artış mevcut fakat hala LPG kullanımından dolayı araç istediğim gibi gitmiyor
Peki bizim kullandığımız motorun kodu nedir.2004 2.0 D4 , düz vites.
teşekkür ederim. Hazır bir uzmanı bulmuşken sizi biraz yoralım. Bildiğiniz gibi bu möodellerin farları ile sorunları var. Depo malı far alıcam ama kfam karıştı biraz. Bu farın içinde merceği falan çıkıyor mu. Ben sadece zenon ampulu ve motoru mu yeni fara taşıyacağım ? yardımcı olursanız sevinirim .
Hayırlı olsun, eski 2.0 motorlarımız olan 3S-FE'ye ait debriyaj seti almışsınız, ufak bir zorlama ile en kısa sürede sıyırmasına hazırlıklı olun.
Usta, ilk aldığım uymadı şanzımana.Bilyası da 1mm kadar dardı.İlk aldığım neden uymadı o halde?