0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar geçenlerde bir şey dikkatimi çekti. Trafikte seyrederken, bir A5 kullanıcısı uzaktan bagajı açtığında bagaj tam olarak açıldı. Benim Corolla 1.33 life ise bagajı açtığımda sadece açılıp o şekilde kalıyor,,, Bagajı tam olarak açma işlemi bana kalıyor... Acaba ayardan mı kaynaklı bir durum yoksa, bizim araçlar böyle mi? Bir de bir önceki kasa Corollalarda da bagaj tam olarak açılıyor... Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Merhaba,Bende bu konuyu çok düşündüm. Hatta çözümleri de var. Ancak düşündüm ki yağmurlu havalarda orjinal konumu daha mantıklı (çünkü bazen çocukların müdahalesi veya gayri ihtiyari bagaj tuşuna basılması sonucu evden inince bagajı açık bulabilirsiniz). Bu nedenle başka arayışa girmedim. Tabi bu benim fikrim.İyi günler.
bende 2013 corollla premium var uzaktan kumandadan bagaj açma düğmesine basılınca açılmıyor ayarlardan mı kaynaklıdır yoksa sorun mu var?
basılı tutman gerekiyor bagaj düğmesine. basıp çekmeyle açılmaz. eğer basılı tutuyorsan tuşta da sorun olabilir.