0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu modelin cekisi nasildir. Rampalarda vs sorun yasar miyim ?
Arkadaşlar adama almiyorum dedim de 17 ye alsam mi ki. Sizce cçekiş gücü sıkıcı hale gelir mi bi noktadan sonra. Şimdi yazan arkadaşlar ciddi ekonomiklik ten bahsetmiş. Kafam karisti
Ustadim 1.33 ile 5.2 altina dusemedim daha ama 1.0 motor ile 3.7 ortalama yapmisligim var siz 4.5 lt nasil yaptiniz bende merak ettim ogrenmek isterim acikcasi yakit ekonomisi acisindan
1.0 terra aracım vardı 2007 model 5 sene kullandım yenı sattım..dostum bıraz geç cvp ama olsun ılerrde almak ısteyenler okusun bılgı sahıbı olsun dıye yazıyorum..araba rampalarda resmen bayılıyor hele de klıma açıksa ..aman sollama yapmayalaım dıkkat )..duz yolda sıkıntı yok ama en fazla 135 km hız ıle gıtmışlıgım vardır basmama ragmen araba pek çıkmadı ustune..tam bı acemı bayan arabası bırdaha ölsem bınmem
Ölsem de binmem dediğinize göre sizi oldukça bezdirmiş olmalı 5 yıl boyunca Teknik olarak yaşadığınız sıkıntıları paylaşabilir misiniz? Sattığınız sırada aracı alan kişi servis bakımı ya da ekspertiz yaptırmış mıydı? Motor performansı nasıldı? Kaç km katetmişti ? Kaza durumu? vs gibi bilgileri paylaşabilirseniz mutlu oluruz. Bir de önemli değilse satış fiyatınızı da paylaşabilir misiniz?