0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aralar arabaya bişey oldu sanki. Devirde düşüş ve buna bağlı olarak titreme sorunu ortaya çıktı. Geri vitese takınca devir 400e kadar düşüyor ve titreme eşliğinde hareket ediyor. Hatta ileri gitmek için ayağımı gazdan çektiğimde de devir önce düşüyor sonra normale dönüyor. Aynı sorun frene bastığımda durmaya yakın da devir düşüyor ve titriyor sonra normale dönüyor. 80000 bakımı daha 1000 km önce yapıldı ve maf sensörü ve boğaz kelebeği temizlendi. Şu an araba 79000de. Mithat ustaya götüreceğim ama bir fikrim olsun istiyorum. Lpg takılalı da henüz 90km oldu. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
LPG'den önce böyle bir sorununuz yoksa muhtemelen LPG sistemiyle alakalı bir şeydir. Yaşadıklarınız normal değil.Vakit kaybetmeden götürmenizi tavsiye ederim.
lpg takılmadan önce farketmiştim. Bugün toyotronic Mithat ustaya gittim ve durumu söyledim. kalibrasyon yapalım dedi ama cihaz servise gitmiş o nedenle perşembe günü gel yapalım dedi ve ücret talep etmedi. Benim de düşüncem kalibrasyondu ve doğrulanmış oldu. İnşallah kalibrasyon sonrası düzelecek
Abi, kalibrasyon derken neyin kalibrasyonu. MMT şanzıman olsa anlayacağım ama tam otomatiklerde kalibrasyon olayı yok diye biliyorum.