0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,2005 model toyota corolla sol aracımın cd çaları durduk yere bozuldu. CD alıp çıkarıyor ama hiç görüntü yok ekranda, ne radyo çalışıyor ne cd çalar ne de yol bilgisayarı. Bu sorunla daha önce karşılaşmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.Teknokam kaça tamir eder, alternatif tamirciler var mıdır? Bu sorun neden olur.
Aynı arıza benim aracımda da oldu vae 1 - 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi.Bu günlerde bu arıza ile pek çok kişi karşılaşıyor.Sanırım cd playerda nem veya su kaçması gibi bir nedenden dolayı kısa devre sorunu oluyor.Bu bence bir üretim hatası.Toyotada böyle bir sorun olması çok büyük bir ayıp.Toyotaya karşı gittikçe soğuyorum.Sanırım yakında Toyotacı değil Wolkswagenci olacağım.AYRICA BU KONU ZATEN TARTIŞILIYOR.İSTERSENİZ ORDAN TAKİP EDİN http://www.toyotaclubtr.com/arac-ici-ekipman/2005-model-toyota-corolla-sol-aracimin-cd-calari-durduk-yere-bozuldu-8257/
+ yönetici arkadaşlar bu iki konuyu birleştirirlerse daha faydalı olur. hem arama açısından hem konu bütünlüğü açısından.
Teşekkürler Murat Bey. Konular, "2005 Corolla Teyp/CD Çalar Problemi" başlığı altında birleştirildi. Arkadaşlar, moderasyon konusunda bu tür hatırlatmalarla bize her zaman yardımcı olabilirsiniz.