0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat abia son noktayı koyar. Bi şanzıman yağını değiştirtin 1 kez değişsin bir süre binin ardından bir kez daha değiştirin. Umarım sorun çözülür. Balans sesi dediğim motor belirli bir devirde sesi titrek geliyor. Rezonans sesi de olabilir ama.
Estağfirullah, ben hiç bir şey anlamadım bu ses olayından. Hatta valla çok iyi kulaklarınız var, ben hiç printer sesi falan duyamamıştım. Resmen UZAYDAN GELEN GİZEMLİ SES ler oluyor ya filmlerde Jodie Foster ın Kontakt filminde vardı message mı neydi oradaki seslere benzettim ben sesi. Resmen uğultu duydum ama o sorun olan ses değilmiş
Otomatik mi şanzıman? Otomatikse büyük ihtimal tork konvertörlülerdendir. O km deki araçta da bi rulmanın öyle ses çıkarması mümkündür.
bu sesin geldiği hızda kullanmayın. tatilinize çıkın. idare eder alt tarafı ses. döndükten sonra baktırırsınız.
şanzıman revize ettirmek mi daha hesaplı ve mantıklı yoksa rav4 satıp başka araba almak mı bilemiyorum.... arabamı cok seviyorum. bunu satsam şimdi sattığım fiyata alacağım hangi araba aynı ayarda olacak. mutlaka 5-10 fazla verip eşdeğer bir şeye geçmek icab eder. o 5-10 ile şanzıman yaptırmak daha mantıklı geliyor.. dünden beri kafamda deli sorular allahım ya. canım toyota'm sonunda iilk defa silecek suyu bitmesi haricinde sıradışı bir durum yaşattı bana 185.000 km sonra, çok panik halindeyim kusura bakmayın