O arkadaş benim

foruma yeni üye oldum, arkadaş bir ricam üzerine ekledi. Işıklar bu gün seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı, anlam veremediğim neden aynı anda yandılar? bakımına daha 800 km vardı hep PO dan alıyorum ve euro dizel alıyorum sadece. İnternetten yaptığım araştırmalarda kullanın bir süre yüksek devirde geçer diyorlar bazılarıysa düşük devirde 15dkka sürün geçer diyor, kimi hiç kullanma diyor şaşırdım napacağımı. Normalde 1500 2000 devir arasında kullanırım. bu gün debriyajdan da ses gelmeye başladı ayağımı kaldırırken takırtı şeklinde, debriyaj teli de değişmişti 120bin bakımında 10 bin km de bu kadar çabuk eskir mi? kullanmamam gerekiyorsa pazar günleri servisler açık olur mu götüreyim sevise? Muğlada yaşıyorum Yatu plaza var burda muğlada olan ve gören varsa bilgilendirirse çok sevinirim

Ekleme : Aracı sıfır almıştık 2006 senesinde ve bakımları 100bin bakımından sonra 5 bin km aksattık o yüzden 120 bin bakımı da 125bindeyken yapıldı servis 5bin aksamalı gitmesinde bi problem olmaz düzenli yaptırıyorsunuz sonuçta demişti
Mesaj Birleştirildi: Haziran 29, 2015, 13:44:14
Arkadaşlar şu an servisteyim akü şarj dinamosu arzalanmış, tamir istedim bakalım ne kadar tutacak. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olursa bilgilendirmek istedim