0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı işlemi ayakkabı boyası ile yapmıştım geçen sene. Ancak ıslanınca dağılıyor sağa sola bulaşıyor. Deri boyası ile de deneyeceğim teşekkürler
Güle güle kullanın, güzel bir paylaşım, su tutuculuğu konusunda da başarılı olursa gayet iyi bir de güneşe ve kire dayanımı ne kadar sürecek gözlemleyip paylaşırsanız iyi olur.
arkadaşım gördüğüm kadarı ile lastikler michelin. dişli asfaltta içeriye ses alıyor mu? (88h mi 88 v mi)
Abi peki camurluklar kolay sökülüyormu gordugum 1vida var ama baska yerlerindede vida varmiGT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
peki bu deri boyasının kalıcılığı nasıldır sprey boyalara göre avantajı var mı bildiğim kadarıyla sprey boyalar zamanla boyanan kısımlarda dökülmeler oluşuyor
Abi peki camurluklar kolay sökülüyormu gordugum 1vida var ama baska yerlerindede vida varmiKimseden yardım almadan kapının anahtarını açar gibi kolay açarsın
Emegine saglik gercek isil isil olmus. Inşallah kalıcılığı uzun olur. Acaba toz tutuyormu? plastik parca boyaninca yerine gore eskisinden daha cok toz tutuyor.
Kılıfın altından görünen kötü görüntüyü kısmen de olsa kapatmak için direksiyonu boyamaya karar verdim. Zımpara kullanmadım ama keşke kullansaydım dedim boyandıktan sonra. Direksiyon yüzeyinde küçük çıkıntılar kaldı. Her neyse zaten kılıfla kullanacağım. Boya işine girişmişken vites körüğünü, vitesin üzerindeki deriyi ve konsoldaki sürgülü gözü de boyadım. Sonra kolçağı ve arka tarafını boyadım. Akşam olmaya yakın hava soğuyunca eve gitmek durumunda kaldım. Yoksa boya elimdeyken tüm arabayı boyayacaktım.