0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya biz.farkında olmadan zengin olduk herhalde.Nedir bu fiyatlar yazık cidden.Avrupada adam bu fiyatlara ne arabalara biniyor.Gürcistan bile bizden zengin ülke ki herhalde orda bu paralara x5 -6 binersiniz .Yada vatandasini kaziklamak istemiyor ne bileyim ben 97 bin liranin 30-40 bin tl sini haraç olarak vermek istemiyorum.Yada kredi çekip başkalarını zengin etmek .Kusura bakmayın konuyu dagittim.
Ya bu 1.5 Dci niye var? Adamlar 1.6 Dci gibi süper güzel bir motor yapmış, ama ebesinin nikahı paralar istiyorlar. Alternatif olarak 1.5 Dci'ı koyuyorlar. 1.5'i kaldırıp, 1.6'nın fiyatını düşürseler daha mantıklı olmaz mı?
Öyle yaparlarsa makyajda ne satacaklar?
Ama bu sefer de 1.6 Dci'ı satamıyorlar. Ben olsam 1.6 almam mesela. O kadar fiyat farkını donanım-yakıt için kullanırım.
O zaman sorun nerede?Alan memnun, satan memnun.
1.6 dci üniteye çok takip var. Mercedese nissana satıyorlar bu motoru. Renault araçlarına koyup satmaya çalışmaktan daha çok kar getiriyor demek ki.
o mantikla bakarsan 1.33 corolla ve auriside kaldirsinlar nasil olsa 1.6 si var,adamlar akıllı farkıni veren alır diyor ne kadar ekmek okadar köfte
Ama 1.33 sadece baz donanımda var. 1.5 Dci'ı ise neredeyse her donanımda almak mümkün. QQ'de böyle en azından. Öyle ki 1.6 Dci lüks oluyor artık.
satış stratejileri farklı ben araci fuarda gördüm içiyle dışıyla şahane,içi kokpiti harikaydı ama o dedikleri fiyata 1.5 motor ile biraz zor ki nissan gibi bir rakibi varken
İşte ben de tam bunu diyorum. Ya 1.6 olmalı ya da 1.5 olmalı. İkisi birden olunca 1.6'yı almak fiyattan dolayı mantıksız oluyor, biz de o güzelim motoru kullanamıyoruz. Sadece 1.6'yı koyup biraz daha ucuzlatırlarsa bence daha çok satabilirler.
yapmazlar bana kalirsa ikisini birden koyarlar 1.6ya fahiş fiyat çekerler ellerinde araç kalmiyor nasilsa her türlü satıyorlar
1.5 dci 'da 4 çeker yok bildiğim kadarı ile. 1.6 dci 'a ise bu opsiyonu koymuşlar. Diğer yandan 1.6 dci henüz evriminin başlarında aslında. Gerçi sınıfının en sessiz ve performanslı motoru olduğu söyleniyor. Ekonomi için 1.5 dci, 4 çeker ve performans için 1.6 dci tercih edilecektir büyük ihtimalle. Bu arada hem otomatik hem de 4 çeker yok bildiğim kadarı ile. Zamanla farklı şeyler de olacaktır tabi. Mesaj Birleştirildi: Haziran 26, 2015, 18:06:25 Sitesinden bir kaç alıntı; Vites değişme süresi yalnızca 290ms'dir. (Edc) Kadjar’ın hava giriş kanallarında aktif kanatçıklar bulunuyor. Söz konusu kanatçıklar motor çalıştırıldığında kapalı konumda oluyor ve motor soğutması gerektiğinde otomatik biçimde açılıyor.