0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün bir sözleşme imzaladık karşılıklı. Ancak o sözleşmede 2015 corolla advance mds 1.6 inci beyazı yazıyor. Dediğim gibi 2 ay önce yazan özellik şimdi yazmıyor fakat plazadaki teşhir ürününde var hız sınırlama. Satıcılara güvenmeme konusunda yenide olsa tecrübe kazandım sayılır şu 4 günde. İlk araba mı da opelden sıfır almıştım iki yıl önce ve tecrübesizliğim sonucu gidiğim plazada anlaşma yapip ödemeyi yapıp çıkmıştım. Daha sonra öğrendim ki diğer bayilerede fiyat sormam gerektiğini. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar aracı aldım. Hız sınırlaması var ve aracın cam tuşları ışıklandırılmış, ses yalıtımı içinde birşeyler daha yapıldığını söyledi satış temsilcisi. Mart ayından sonra bu yeniliklerin geldiğini söyledi. Şimdilik bir sıkıntı yok memnunum araçtan. 650km yol yaptım. Bu 1000km bakımına erken girsek ne olurk ki? 800 km de fln... Şundan dolayı soruyorum şimdi girmezsem yaklaşık 1500-2000km ye kadar giremeyeceğim, zamanım olmayacak..
Abi nasıl bir sistemse çözemedim. Bende malum opel aldım. Bayi 15000 km sonra geleceksin 1000 km de gelmeyeceksim Rodaj modaj yok bas git dedi.
Mis gibi işte Mehmet daha neyi kurcukluyorsun :)Son yağ teknolojilerdinde çoğunluğu 15000 km dayanıyor zaten ama bakma bizimkilerde 10000 de bir ziyarete çağırıyorlar. Maşallah arabana
Bizim araç ben bıraktığımda 17.xxx km de idi yağ kararmaya başlamıştı , hani değişim yakın abi diyordu bence kendi kullandıkları yağı biliyorlar bu yüzden çağırıyorlar diye düşünüyorumBakalım şimdi içinde 5w30 var 20.000 de 0w20 deneyelim neler olacak
Gösterge paneli yağ ömrünü % olarak gösteriyor. Malum bakımdan sonra yağ seviyesi yüksek oluyor genelde. Aklıma geldi arabanın yağına bakayım dedim. Tam üst sınırda ne eksik ne fazla. Lakin yağ bana çok garip geldi çok açık renk ve akışkanlığı çok fazlaydı. Çubuğu çekmemle damlamaya başlaması bir oldu.
Vizkositesi düşük ince bir yağ var demek ki belkide 0W-20 vardır üzerinde. Senin arabada ne yavsiye ediyor yağ olarak opel?