işin aslı videoları izlemeye fırsatım olmadı ama kesin izleyeceğim, merak ederim o tür şeyleri, diğer olaysa nozullar hakkında site yöneticisinden aldığım yorum üzerine 2,2mm karar verdim, yoksa gasitaly nin kendi programında güç ve basınc değerine göre 2,4mm yada 2,3mm çıkıyor,
aslında bugün resim atacaktım ama netten sipariş verdiğim 2.2mm çapındaki nozulların bir tanesini fazla sıktığım için kırıldı, bir kısmı sıktığım kısımda kaldı zor çıkarttım

mecburen eski nozulları yerine taktım ve ufaktan ayarlarına yeniden bakmaya başladım veeee ayar ve değerleri gayet iyi ve normalken bendeki kaşıntı ya gittim program üzerindeki fabrika ayarlarına geri dön butonuna,
ACABA BASARSAM NASIL OLUR diye bastım ve değerler fabrika ayarlarına döndüü

sonra basınç ayarı , oto kalibrasyon baktım araç devamlı benzinde , eşitlediğim benzin ve gaz ms yerle bir, 2,30mm benzin ms değeri gaza aldımmı3,20 mm ye rahat çıkıyo ve nozullar araç için büyük uyarısı vermeye başladı, oto kalibrasyon yaptım tamamlamadı, kabloyu aldığım yeri aradım bir kaç şey söyledi olmadı sonra muhtemelen ayardan önce yazılması gereken belli değerler var onları kullanıcı kısmından bak ona göre girip ayar yap dedi, bende işteydim, eve gideceğim hanımın bundan haberi yok, malum aracı oda kullanıyo şimdi hep benzinde dursa aracı mahvettin dırdırı

gittim netten Gasitaly nin dağıtıcısı ekipgaz ı aradım, oradan teknik konularda bilgi alacağım birini tele istedim, dün bir kaç soru sorduğum ve normalde bilgi akışını kullanıcılara vermeyen bayilere yardımcı olan aynı kişi teli açtı, dedim aracı kardeşim fabrika ayarlarına çevirdi bayi teli açmıyo ne yapayım ( iki gün öncesinden bayiden nozul isterken çalışan abi bozacaksın bize gelecen demişti, bende bozarsam size getirmeyecem dedim, Trabzonda başka bayi yok, tükürdüğü yalamamak lazım, hemen Ekipgaz a bir dümen

) dedim, oda bana time wiever kur tekrar ara dedi, kablolar vs araçta bağlı, dedim neti telden açayım bağlan, ardından saolsun arkadaş uzaktan pc ye bağlandı, üzerindeki 1.8mm nozullarla ayar yaptı, şu an için değerlerin normal bi sıkıntı görünmüyo dedi ve teşekkür ederek teli kapadım, resimleri de vaktim kalmadığından atamadım oda yarına nasipse

şimdi bundan çıkardığım sonuç su sakın Fabrika Ayarları butonuna basmayın, aksi durumda belli değerleri girmek gerekiyo , yoksa yandınız

,
sorumlu görüştüğüm arkadaşın 1.8mm nozul üzerinden yaptığı ayar ve değerleri teker teker resimleyip burada atacağım, corolla 124 bg aracı olan ve Gasitaly kullanan lpg cilerin 1.8 mm nozulda nası bi ayarda olması gerektiği konusunda az çok fikir verir umarım, bir süre ayara dokunmam sanırım, en azından izinden dönene kadar