0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
185×60×15 Kapaklı olanlarİsterseniz 195×50×16 da fabrika verileri.Bijon aralığı 4×100
Teşekkür ederim.Ben de öyle tahmin edip siparişi geçmiştim zaten
Hayırdır abi jant mı alıyorsun. Ne marka model resmi var mı ?
Jant alacağım ama şu an değil. Simit lpg takınca orijinal stepne bagajda büyük durdu.Onun yerine AJS mini stepne siparişi verdim.
Abi Lastik tamir kiti de bulundurmayı unutma
Mehmet,gece yarısı Konya ovasında lastik yarılınca tamir kiti işe yarıyor mu? Mesaj Birleştirildi: Haziran 24, 2015, 00:55:18Bu arada senin önereceğin jant modeli var mı?
Geçmiş olsun abi çocukken memlekete giderken şahinimizin lastiği bir anda patlamıştı ve büyük kaza atlatmıştık o günü hiç unutmam. Tedbir almakta fayda var tabi.Abi 4 × 100 olarak replika olsun yerli malı olsun çok fazla model yok. En bilindik replikalar vossen ve passat cc jantı olan modeller, yerli malı yurdun malı olsun istiyorsan ben arabayı ilk aldığım da beğendiğim ancak bayinin elinde olmayan kapora verirsem getireceğini söylediği bu yüzden görmeden almak istemediğim için almaktan vazgeçtiğim ancak arabayı satmadan 2 gün önce bayide gördüğüm ve gerçekten çok beğendiğim kormetalin solerno modeli var. Siyah ve krom iki rengi var. Ben gördüm krom olanını çok beğendim.