0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 1.6 avensis aracım var. Gece ve hafif karanlık yollarda lambaların görüş açısı çok kötü sisleri açmadan yolculuk edemiyorum. aracın lambalarını değiştireceğim canıma tak etti ne yapmam lazım yardım edebilecek arkadaşlardan ciddi yardım bekliyorum. Lamba mı değişecek ne yapılacaksa yapayım çünkü sürekli uzun yola gidiyorum bazen gece de yolculuk ediyorum benim uzunlar aynı kısa gibi kimse sellektör yapmıyor çünkü ben bile zor görüyorum çok laf ettim ama kusuruma bakmayın sizlerde durum nedir acaba?
Ampüllerden ziyade far içlerini kontrol ediniz. Kararma yada deforme söz konusu olabilir. Bunun neticesinde karar vermek daha doğru olur
Sizi farlarin kronik mercek kararmasi sorunu vardi yanlis hatırlamıyorsam. Bundan dolayi sorun yasayabilirsiniz
Aynen far içlerini kontrol ettiriniz, eğer farlar sarardıysa bi pasta yaptırın farlara parlasın.Philips Xtreme Vision gibi bir performans ampulu kullanabilirsiniz.
far içlerinde o dedikleriniz var yalnız ben içini temizletince de fazla bir düzelme olacağını pek sanmıyorum fark çok olur mu? Mesaj Birleştirildi: Haziran 23, 2015, 11:55:13 peki ne yapmak lazımMesaj Birleştirildi: Haziran 23, 2015, 11:56:24 peki bunun aracıma uygun olanını nerden bulabiliriz
Kronik mercek kararması Xenonlarda değil miydi İlke? Emin olun temizleme ve pastalama çok etkili olur.Farınızın cinsi neyse H7 midir H11 midir nedir bilmiyorum, bu cinsten almanız gerekecektir.Bir diğer önerim de, araçta önünüzü görememenizin bir sebebi de araç içi aydınlatmaların parlaklığının yüksekliği veya karşıdan gelen araçlara bakmanızdır. Gösterge parlaklığı fazlaysa en düşük seviyeye getirin. Yolda da önünüzdeki çizgiyi takip edin.
Yok abi mercekli halojen farlardada aynı sorun vardı.
bu arabanın farlarını çinde mi yaptırmışlar ben sadece xenonlarda problem var zannediyordum
İlke o kampanyaları devam ediyormu acaba benim aracın da farları çok kötü