Gönderen Konu: Araç muayenesi yaptırmayanların dikkatine!  (Okunma sayısı 1132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Araç muayenesi yaptırmayanların dikkatine!
« : Aralık 22, 2008, 16:30:49 »
İzmirden Dikiliye gidiyordum.Trafik ekibi çevirdi.Ehliyet ve ruhsatımı istedi.Memur ruhsattaki muayene bölümüne baktıktan sonra evrakları geri verip iyi yolculuklar dedi.allahtan muayeneme daha 2 ay vardı.Bayramdan evvel araç muayenemi tüvtürk istasyonunda yaptırdım.Öyle eskisi gibi değil arkadaşlar.10 araç giriyosa en az 4 tanesi muayeneden geçemiyor.stepneden lambalara kadar her bölüm titizce inceleniyor.sizlere tavsiyem muayenenizi yaptıracaksanız aşağıdaki hususlara bir bakın derim.velakin ben 2.ci gidişimde uygunluk belgesi aldım.Frenlerimi değiştirmek zorunda kaldım ki bana sorsanız 10 bin km daha idare ederdi yani.
Yangın Tüpü-ilk yardım çantası-stepne-Düzgün far ayarı-fren,geri vites,sis,park,uzun kısa ve sinyal lambaları-Fren balataları-Rot kolları-Lastik basıncı ve dişleri-silecekler ve cam yıkama üniteleri-emniyet kemerleri-egzos-araç içindeki tüm kumandalar-Amortisörler-akıntı ve sızıntılar-sorunsuz çalıştırma(Marş)-motor ve şasi numarası-motor sesi-

Toyota Club Türkiye

Araç muayenesi yaptırmayanların dikkatine!
« : Aralık 22, 2008, 16:30:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç muayenesi yaptırmayanların dikkatine!
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2008, 17:19:57 »
 uyarınız için teşekkür ederiz fakat forumda bu konu daha önce uzun uzun konuşulmuştu Saim bey.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid