0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Gayet başarılı. [/quotteşekkür ederim emre bey. daha iyileri sizlerin olsun.Mesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2015, 12:21:43Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 22, 2015, 05:56:51hayırlı olsun gule gule kullanın. genelde sonradan sustalı yapılan anahtarlar zamanla gevseme yapıyor. bızım eskı aracı yaptırmıstık 1 sene sonra susta yerı ıyıce lacka olmustuteşekkür ederim Eyüp bey, muhtemelen kullanınca ilk günkü gibi olmayacaktır,ancak sallanmasını önlemek için anahtaın birleşim yerini pimledikten sonra güçlü yapıştırıcı ile yapıştırdık bakalım hayırlısı gittiği yere kadar.
hayırlı olsun gule gule kullanın. genelde sonradan sustalı yapılan anahtarlar zamanla gevseme yapıyor. bızım eskı aracı yaptırmıstık 1 sene sonra susta yerı ıyıce lacka olmustu
Kasko sıkıntı çıkarmıyor mu ?
kaskoyla ne alakası var.Anahtar duruyor yerinde.Ne alaka yani.
Sonradan yaptırılan anahtar orijinal anahtar olarak geçmediğinden bu kaskoya dahil olmuyor. Ve sonradan yapılan anahtar çalındığında kaskodan yararlanamıyorsunuz diye biliyorum. Aynısı multimedya sistemleri için de geçerli. Sonradan taktırdığınız teybi kaskoya işletmezseniz kaskodan para alamazsınız.
kasko ile bir sıkıntı yok, eğer araç anahtarı araçta unutulur ve araç çalınırsa kasko ödemiyor, ben sadece yedek anahtar yaptırdım yeniden şifre yaptırmadım, orijinal şifreyi yeni kutunun içine koydum diğer orijinal yedeği de mevcut zaten kasko neden sıkıntı çıkarsın.