0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araştırmadan araç almışsın o zaman üstad Yani sorun yine sende
Salih abi yeni lastiklerin hayirli olsun. Fiyst Ne kadar tuttu abi?Ayni ebatlarda mi aldiniz. 205.55.16 ?
Cevap verip yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler..
Bununda tek çözümü yalıtım yaptırmak herhalde. Keske toyota bunu düşünüp uygulamasini yapsaymis. Aracı bin lira fazlaya alırdık o olurdu en kötü yani. Bu sekilde marka algisi kotu yönde etkileniyor malesef. Örneğin:"japon arabalar içeri ses alır..."
bunun çözümü ya gülü sevinip dikenine katlanmak ya da gül almadan önce çok ayrıntılı araştırma yapmak. gerekirse bozuk satıhlı yollarda test etmek olabilir mesela. keşke bu kadar önem verdiğiniz bir konu için kılı kırk yarsaydınız. sizin için üzüldüm. yalıtım işine girmeye kalkmanızı tavsiye etmem; kulak hassaslığınızı bilemem ama yukardaki iletilerden birinin sahibi anıl bey yalıtım adına elinden gelen birçok şey uyguladı. bir noktadan sonra olumsuz geri dönüşler yaşanıyor. araç değiştirme imkânınız varsa ve soğuduysanız bu yolu tercih etmenizde fayda var.
Tabi haklısınız biraz daha araştırıp alabilirdim. En azından yeni alacak arkadaşlara tavsiyemiz bu olsun. Ama piyasada alınabilecek pek de sorunsuz araba yok. Benim anlatmak istediğim tamamen şu. En ufak bir probleme sebep olduklarında intihara kalkışan disiplinli ve ilkeli japonlar böyle bir basitliğe nasıl göz yumuyorlar. Aracın gözle görülür bir ses problemi var. Mutlaka olumlu yanları da çok o yüzden aldık zaten bu arabayı. "Japon arabaları içeri ses alır" problemine nasıl kayıtsız kaldıklarını anlamıyorum sadece. Anlatmak istediğim bu. Yoksa tabi ki istediğim zaman bunu satıp, araç sahibi olmam icin 6 ay sonraya gün verecek olan volkswagenin alay edici tavrını çekebilirim. Yine en iyisi toyota yani