0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuna kadar destekliyorum bu kampanyayı.
bos ıs bunlar
Akk dan kurtulunca internet yavaşlarmı ki? Malum her bir gerekli gereksiz indirmeye meyilli bir tarafımız var. Akk denen şey en azından bu türdeki elemanları sınırlıyor. Bu olay ilk bedava avea çıktığında polislerin cep telefonları ile evlerini dinlemelerine benziyor, kimisi bebek bile bakıyordu. Yani biz birşeyin .okunu çıkarmaz isek rahat edemeyiz
Adil kullanim kotasi olmasa muhtemelen internet sağlayıcı firmanın altyapısı çökerdi.
turkıyede yıne telefon ve ınternet ucuz. ben suan katarda cep telefonundan 6gb ınternete 80 tl oduyorum. hızlı mı evet cok hızlı ama cok pahalı.evde ıse sınırsız var 128 dolara gelıyor aylıgı. sorsan katar zengın memleket derler bu ıletısım dunyasındakılerın hepsı yamyam o yuzden dıyorum kı bos ıs. cunku butun operatorlerde fıyatlar aynı. kampanyalara bakıyorsun hepsının kı hemen hemen aynı. bırıne egılmezsen otekıne mecbur egılıyorsun ondan sonra wundebahhh bu ıse bence devlet el atmalı ama devletın umurunda degıl neden dersenız vergısını alıyor kenara cekılmıs. durduk yere kredı kartlarından telefon satısını nasıl alıcengızlerle engelleyıp buyuk fırmalara yanı turkcell avea ve vodafona 80 mılyonluk musterı pastasını sundular. o yuzden yok adıl kotaymıs yok bılmem neymıs bos ıs bu ulkede adalet nerde varkı ınternette olsun
Benim anlaşmamda 16 mps hız sınırsız diyor ama AKK dolunca 3 mps hıza düşüyor, gene sınırsız. Bence mantıklı, bu hız günlük işleri görmek için yeterli.