Gönderen Konu: yeni nesil corolla sorunları  (Okunma sayısı 4535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
yeni nesil corolla sorunları
« : Aralık 22, 2008, 11:41:03 »
merhaba arkadaşlar,2008 corolla comfort sahibiyim.arabayı alalı 1 yıl oldu.aldığım gün radyo ekranının lekeli olduğunu gördüm servis 3 ay sonra değiştirdi.yazın uzun yol yaptım ön cam sağ üst kısımda hava kabarcığı yaptı.servis 2 ay sonra değiştirdi.yeni takılan cam sol taraftan içeriye su ladığını farkettim tekrar servise gittim nemdir dediler.arabayı yıkatıp tekrar gittim kağıt,peçete ile serviste denedik su olduğunu gördüler.araba kalsın söküp bakalım dediler.servise gittiğimde orda su olmadığını orda denediklerini söylediler bi türlü kabul ettiremedim.tekrar yıkatıp denicem.kavrama sırasında çın sesi geliyodu servis yine bişey yok dedi tekrar gittim arabayı beraber denedik sonra araç kalsın dediler.debriyaj ayırma kolunu greslemişler sesin kesildiğini söylediler.fakat ses devam ediyodu.arabayı tekrar servise götürdüm.araç iki gün orda kaldı gittiğimde ise sol aks'tan ses geldiğini ve oranın sıkıştırıldığını söylediler.şükür seste kesildi.anladığınız üzre sıfır araçla 1000 bakımı haricinde 1 yıl boyunca bukadar uğraştım haliyle arabadan da soğudum malum borçla aldım satamıyorumda buda benim şansım mı acaba....

Toyota Club Türkiye

yeni nesil corolla sorunları
« : Aralık 22, 2008, 11:41:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni nesil corolla sorunları
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2008, 13:41:18 »
   Selam Salih bey,
Arabanızın birçok sorunuyla tanışmak çok garip ve bizler için de çok üzücü.Bunların hepsi unutulur ve düzelir. Moralinizi bozmayın.Bu arada hoş geldiniz diyerek ,sizinle de tanışmak isteriz.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2008, 13:55:40 »
salih bey aramıza hoş geldiniz...aracınızda bu kadar sorunla uğrasmanız çok üzücü gerçekten...bende geçen sene2008 corolla almıştım...aynı şekilde cd camı bi süre buğulanmaya baslamıştı...serviste hemen değiştirdim...başkada bi sorunla karşılaşmadım çok şükür ve gayet memnunum...insallah bundan sonra sorunsus bi şekilde kullanırsınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2008, 14:18:22 »
tanışma için ilginç bir başlık seçimi
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yeni corolla sorunları
« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2008, 15:15:20 »
merhaba arkadaşlar,2008 corolla comfort sahibiyim.arabayı alalı 1 yıl oldu.aldığım gün radyo ekranının lekeli olduğunu gördüm servis 3 ay sonra değiştirdi.yazın uzun yol yaptım ön cam sağ üst kısımda hava kabarcığı yaptı.servis 2 ay sonra değiştirdi.yeni takılan cam sol taraftan içeriye su ladığını farkettim tekrar servise gittim nemdir dediler.arabayı yıkatıp tekrar gittim kağıt,peçete ile serviste denedik su olduğunu gördüler.araba kalsın söküp bakalım dediler.servise gittiğimde orda su olmadığını orda denediklerini söylediler bi türlü kabul ettiremedim.tekrar yıkatıp denicem.kavrama sırasında çın sesi geliyodu servis yine bişey yok dedi tekrar gittim arabayı beraber denedik sonra araç kalsın dediler.debriyaj ayırma kolunu greslemişler sesin kesildiğini söylediler.fakat ses devam ediyodu.arabayı tekrar servise götürdüm.araç iki gün orda kaldı gittiğimde ise sol aks'tan ses geldiğini ve oranın sıkıştırıldığını söylediler.şükür seste kesildi.anladığınız üzre sıfır araçla 1000 bakımı haricinde 1 yıl boyunca bukadar uğraştım haliyle arabadan da soğudum malum borçla aldım satamıyorumda buda benim şansım mı acaba....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2008, 15:16:46 »
Ben bir sorunla karşılaşmadım.Umarım böyle devam eder.
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2008, 10:09:53 »
Aslında biraz da şans işi belki de. Üretilen binlerce aracın içinden bazıları böyle yapabiliyor. Garanti de bu noktada devreye giriyor. Geçmiş olsun... Umarım arabanızla tekrar barışırsınız :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2008, 12:22:05 »
Yeni de olsa, bir aracın belli bir konuda sürekli problem çıkarmasını anlayabilirim ama bu kadar çok farklı problem çıkarması gerçekten çok ilginç. Salih Bey, eğer elinizde servis formları varsa taratıp siteye resim olarak ekleme imkanınız var mı acaba? Yanlış anlamayın lütfen, insan bazı şeyleri gözüyle görünce daha iyi inanıyor ve ona göre tedbir alıyor :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
Ynt: yeni corolla sorunları
« Yanıtla #8 : Aralık 24, 2008, 16:41:06 »
 bence bi aracta bu kadar sorun olmaz olursada ben buna şansızlık derim yani....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla sorunları
« Yanıtla #9 : Aralık 24, 2008, 17:01:55 »
Bu konu mükerrer açılmış...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 24, 2008, 18:28:59 »
 Hallettik ve birleştirdik konuları. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2011, 18:26:40 »

O zamanlar sana Honda al diyen olmadımı hiç, Neyse artık arabanın borcu bitmiştir; ne yapacağını biliyorsun değilmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2011, 18:50:45 »
hakkı abi özür dilerim alıntı yapamadım ama dediğin çok doğru bazı şeyleri gözümüzle görmek lazım
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2011, 16:36:41 »
salih abi üzüntüden intihar etmiş :(
???