0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar,2008 corolla comfort sahibiyim.arabayı alalı 1 yıl oldu.aldığım gün radyo ekranının lekeli olduğunu gördüm servis 3 ay sonra değiştirdi.yazın uzun yol yaptım ön cam sağ üst kısımda hava kabarcığı yaptı.servis 2 ay sonra değiştirdi.yeni takılan cam sol taraftan içeriye su ladığını farkettim tekrar servise gittim nemdir dediler.arabayı yıkatıp tekrar gittim kağıt,peçete ile serviste denedik su olduğunu gördüler.araba kalsın söküp bakalım dediler.servise gittiğimde orda su olmadığını orda denediklerini söylediler bi türlü kabul ettiremedim.tekrar yıkatıp denicem.kavrama sırasında çın sesi geliyodu servis yine bişey yok dedi tekrar gittim arabayı beraber denedik sonra araç kalsın dediler.debriyaj ayırma kolunu greslemişler sesin kesildiğini söylediler.fakat ses devam ediyodu.arabayı tekrar servise götürdüm.araç iki gün orda kaldı gittiğimde ise sol aks'tan ses geldiğini ve oranın sıkıştırıldığını söylediler.şükür seste kesildi.anladığınız üzre sıfır araçla 1000 bakımı haricinde 1 yıl boyunca bukadar uğraştım haliyle arabadan da soğudum malum borçla aldım satamıyorumda buda benim şansım mı acaba....