0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracımda beyaz ve kılcal çizikler baya var. Hangi ürünü kullansak acaba beyaz araca iyi gelir.
Ürünler konusunda ben çok iyi değilim ama etraf sürüyle ürün marka kaynıyor. Benim ilk tavsiyem polisaj yerine elinizle yapmanızdır. Daha önce hiç detailing işine girmemiş olmanızın acemiliğini polisajla atmak biraz riskli olabilir. Biz de ramazan girmeden uygulamamızı yapalım modundaydık ama istediğimiz ürün piyasada yokmuş malesef o yüzden erteledik biraz.İşleme önce bir kil uygulamasiyla başlayın başlayın. Kil hem yüzeyindeki kirleri aliyor hem de boyayı kayganlaştırıyor. Bu da hem yaptığınız uygulamadan daha fazla verim almanızı sağlar hem de kilden sonraki uygulama basamaklarında fiziki kolaylık sağlar. Kilden sonra ince pasta, hare giderici ve wax ile ortaya çok iyi bir sonuç çıkar.
....Google a Erdem boya yazın o sitede kötü ürün yok. Butcenize göre biberonla da gönderi yapıyorlar....
Auto glym, meguiars, fusso bunlar şuan aklima gelenler sadece. Size bir doz detailturkey yazalım o forumda bu konular detaylı işleniyor ama genelde girenler biraz kafa karışıklığı yaşıyor. Daha kestirme yol söyleyeyim ben size. GGoogle a Erdem boya yazın o sitede kötü ürün yok. Butcenize göre biberonla da gönderi yapıyorlar. Hatta istanbuldasınız direkt olarak dükkana da gidebilirsiniz.Verilen numaralar dükkan sahibinin kendi noları. İletişimde bi problem çıkmaz hem de dükkanda size güzel bir uygulama paketi yaparlar
Merhaba arkadaşlar aracıma pasta cila Uygulaması yapmak istiyorum Eınhell BT-PO 90 Polisaj Makinası 90 W marka ucuz yollu bir polisaj makinesi aldım konu hakkında pek bilgim yok hangi ürünleri almalı ve ne şekilde uygulamalıyım yardımcı olurmusunuz aracım beyaz renkte kılcal çizikler mevcut ve dah önce hiç pasta cila Uygulaması yapılmadı