ya abi bu borbeti dizayn eden insanı cok merak ediorum... bir jant bu kadar güzel olur... at arabasına taksan yinede muhteşem duruo... e tabi bide e30 çakal kasada:))
bu araba bizim burda

arabasıda çok güzel temiz araç
5cm'lik yayı olsa o kadar offset ile çamurluğa sürter, hatta çamurluk lastiği ortadan ikiye yarar
şahin doğana daha çok yakışıyor bence:)
Borbet LS Graphite, Borbetin en güzel modeli bence
daha kötü olamazdı herhalde..
Berbat Corolla 

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ankarada bi kaç ticari corollada daha gördüm hoş duruyodu onlar buna pek olmamış.
İlk bakışta yadırgasam da, tekrar baktığımda çok da kötü durmadığını farkettim. Ama bu kasadan başka hiç bir Corolla'ya yakışmaz bence.
Bmw 750i eski kasada görmüştüm birkaç sene önce bu tarz içi gömük jant (severim bu tarz jantları). Araçta fosforlu bir renkti zaten ve çok hoş duruyordu. Ayrıca alçaltmışlardı da aracı. Ama ince araçta daha hoş duruyor eski kasa 7 serisi Bmwler gibi.
aslında siteye bütün taksicilerin ilgisini çekmemiz lazım bu çok kötü bi taksi ama ne kadar corolla taksi görsem hepsi değişik modifiyeli
Focus'lara, Megane'lara falan gidiyo bence ama Corolla'ya gitmemiş diye düşünüyorum
bence E30 bmw dışında hiçbir arabaya bu jant gitmez
Bende mi borbet taksam acaba

.
Bmw 750i eski kasada görmüştüm birkaç sene önce bu tarz içi gömük jant (severim bu tarz jantları). Araçta fosforlu bir renkti zaten ve çok hoş duruyordu. Ayrıca alçaltmışlardı da aracı. Ama ince araçta daha hoş duruyor eski kasa 7 serisi Bmwler gibi.
bence E30 bmw dışında hiçbir arabaya bu jant gitmez 
aynennn daha öncede belirttiğim gibi sanki e30 için üretilmiş harika oturuyor hayranım valla...
Bmw alamadık bari jantlarını takalım.Ön panjura da iki böbrek... tamamdır.