0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar boya korucuyu olarak cila arıyordum şuanlık fiyat ve ürün olarak bence en iyisi Turtle Wax Sealer Wax Boya Koruyucu Cilaya karar verdim. Almadan önce yinede danışmak istedim. fiyatı 35 tl Yaklaşık bu fiyatlarda boya koruyucu olarak daha güçlü bir cila varmı yoksa Turtle Wax Sealer Wax boya koruyucu cila iyimi kullanan deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.
Waxın güçlü olanı yoktur. Haftada bir yıkanan bir araç için azamî bir ay bir süre etkili oluyor. En güzeli boyada kılcal çizik kalmayacak şekilde polisaj yapıp nano koruma yapmak.
collinite diye bir marka var isterseniz araştırın. fiyat olarak turtle wax civarında.
Abi bahsettiğin cila olabilir. Cila üstüne wax atmazsan 2 yıkamada gider. Waxı atalı 6 aydan fazla oldu daha yeni etkisi gidiyor.Yıkama + kil + yıkama + cila + wax bu sıralama yapılmazsa en kral wax bile durmaz. (çizik-hare varsa ciladan önce 2 adım daha var)
tavsiyeleriniz ile yaklaşık aynı fiyatlara 2 ürün ortaya çıktı FK1000P, COLLINITE 915araç için en iyisi ve sağlıklığı hangisi bu ürünlerin aşındırıcı özellliği yada boyaya zarar verecek herhangi bir etken yok değilmi ?FK1000P ismi pasta wax olarak geçiyor pasta boyayı aşındıracağını duymuştum ??
collinite 915 koyu renkli araçlar için, bir de 4xx ile başlayan ürünü var 456 olabilir sayıyı tam hatırlamıyorum, o da açık renkli araçlar için. bu ürünlerden herhangi birini 6 ayda bir uygularsanız, aracınızı yıkadıktan sonra da sıvı cila sürerseniz (turtle wax vb., fiyatları ucuzdur, ıslakken üstün körü uygulanabilir) yeteri kadar tatmin olacağınızı düşünüyorum.
Ulaştığım kesin bilgiler doğrultusundaCollinite No.476s – En dayanıklı koruma. Collinite No. 915 - 2.en dayanıklı koruma. 476s göre biraz daha kolay uygulama. Siyah veya koyu tonlara daha fazla parlaklık sağlamakta. Ayrıca 2 ürününde herhangi bir aşındırıcı oluşum içermediği belirtilmekte.