0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç tamamen durduktan sonra geçirmeye çalışıyorsun değil mi? Azıcık bile hareket halinde olsa geçmesi sıkıntı olabiliyor. Aynı zamanda debriyaj pedalının altında halı vs kalmadığına emin ol.
durum kullanılan şanzımanın çalışma düzeni ile ilgili olsa gerek, bende 2012 1.33 kullanıyorum bazen ayağımı debriyajdan tam çekmeden tekrar basıp geri vitese takmaya çalışırken aynı durum olabiliyor, ayağımı debriyajdan tamamen çekip tekrar basıyorum ve vites geçiyor. vites küçültürken 1. vitese zor geçme sadece bu otomobilde değil diye biliyorum özellikle de kışın oluyor bu, kullandığım başka otomobillerde de aynı şeye rastladım, sanırım birinci vitese atmak için 10 km ye filan düşmek lazım
Hakan Alemdar: ö.m gönderdim ismail DEĞERLİ: deneyip geri dönüş yapacağım gün içinde
Aracın modelini özel mesaj ile arkadaşa iletirseniz forumu takip eden diğer arkadaşlar çözüme giden yolda bilgilerden nasıl faydalanacak? Motor büyüklüğünün özel mesaj ile belirtmenize anlam veremedim açıkcası.
Paşam o mesajı ben yazmadım sanırım karıştırdınMesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2015, 16:54:17Arkadaş bana deneyeceğini ve geri dönüş yapacağını söyledi
Birince vites kalkış vitesidir zaten 10 km ye düşünce niye bire atıyorsun ki