0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadjar qashqai ve duster ix35 vb. bahsi geçen sınıfın araçları değil. Kompakt SUV olarak nitelendiriliyorlar. Daha büyük, daha donanımlı ve daha pahalıdırlar. Konuda bahsedilen türde bir araç alacak olsam mini Cooper country tercih ederdim.
Bu seçenekleri resim ile zenginleştirmek lazım.Ben de resim ekleyebilirim ama konu senin olduğu için senin eklemen daha iyi olur.
F/P olarak sanırım Yeti avantajlı konumda diğer tercih Jeep olabilir. 3-4 sene sonra ikinci el piyasaları oturduğunda durum Juke, Captur, 500x lehinde olacaktır muhtemelen.
Subaru XV motor performansi ve yakit tuketimi olarak cok elestiriliyor.fiyati da nerdeyse diger markalarin dizel versiyonlariyla eş degerde.Subaru'nun arti yönü ne olabilir digerlerinden? Kullanan varsa deneyimlerini paylasabilir mi?Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2015, 23:48:52Yeti'nin 1.2 tsi dsg versiyonunu kullanma şansim olmuştu.Performansi beni cok etkilemisti.makyajla birlikte daha guzel bir ön yüze de kavustu.neden olmasin Dogan Bey, degerlendirilebilir.