Güzel görünüyor kardeş de senin arabada tıpkı benim araba gibi indirr beni biraz yere diye bağırıyor
jantlar hayırlı olsun güzel gözüküyo ne kadar patladı acaba?
dostum güzel araç kazasız belasız kullan... benim fikrim gövde rengi tamponlar oaha şık olur... bu arada panjur cok hosuma gitti bilgi verirsen cok iyi olur...
yorumlarınız ıcın saolun.jant ve lastık toplam 950 ye mal oldu:D.Panjur, orjınalını logosuz yaptık mat sıyaha boyandı 50 ytl ye mal oldu.Aracı Yere yakınlastırmak bende ısterım fakat konfor bozulacagı ıcın dusunmuyorum
o zaman ustanın eline saglik harika olmus panjur:)
o zaman ustanın eline saglik harika olmus panjur:)
evet haklısınız ustam bagalıt ve bu konularda 1 numaradır tamponlarıda ona yaptıracagım ıns
inşallah diledigin güzellikte olur.. ama bu işciliginden belli zaten güzel olacagi...
Mustafa, ne oldu senin ebay siparisi. Teslim aldin mi? Eger gelmediyse para iadesi isi ne asamada?
Jantlar yakiyor
jantlar süper...hoş duruyor...
arabada baya bi değişiklik olmuş hayırlı olsun....
Mustafa, ne oldu senin ebay siparisi. Teslim aldin mi? Eger gelmediyse para iadesi isi ne asamada?
Jantlar yakiyor 
sağol abı.abıcım ebaydan emaıl geldı odemenız ıade edıldı dıe fakat baktım para glmedı daha
Mustafa, iyi olmus. Paran simdi paypal hesabindadir. Istersen ileride baska bir online islem icin kullanabilirsin ya da paypal'deki parani paypal sitesine girerek banka hesabina aktarabilirsin.Aktarmayi yapmadan paran banka hesabina otomatik gecmez.
Mustafa, iyi olmus. Paran simdi paypal hesabindadir. Istersen ileride baska bir online islem icin kullanabilirsin ya da paypal'deki parani paypal sitesine girerek banka hesabina aktarabilirsin.Aktarmayi yapmadan paran banka hesabina otomatik gecmez.
abi fakat bı sorun var sanırım.ben bır sey satın alcktım kart gırın dedı kartımı gırdım gecersız ıptal edılmıs falandedı ve paypal hesabımda 0 gozukuyor.bu konuyu msnden konussak ıyı olcak forumu bos yere mesgul etmeyelım